BJszakért Creative Commons License 2017.01.31 -4 7 19483

 

19477 és utána lévőt sem szeretném megismételni a gyűlöletről, személyeskedésről, és diszkriminációról, EBH-ról-- szerzői jogokról-szakmai honlapomról.

 

 

Hetente csak egyszer jövök fel, és kizárólag támogató válaszokat nyújtok, akit nem érdekel, ne olvassa, mert a személyeskedés, gyűlölet sem érdekel senkit, rlveszti a fórum a célját. 

 

 

Jöjjenek nyugodtabb támogató fórumra, IDE:

http://users.atw.hu/mmkforum/index.php

 

Vagy keressenek bátran szakmai honlapomon található elérhetőségeimen, ha informatív, személyre szóló önzetlen tájékoztatást szeretne felülvizsgálat, azok jogorvoslata, ellátások, foglalkozási rehabilitáció témában:

http://www.versenykepesseg.eu/

 

 

Tehát megismétlem a személyre szóló rövid információkat, több darabban, hogy hozzáférhetők legyenek, kicsit kiegészítem, és

mennem kell:

 

valerya

 

az ügyintézési időre kérdez rá komplex minősítés és parkolási igazolvány kérelem esetén. Rehab gazd szakértőként tájékoztatom: 50 nap (2011.évi CXCI.tv.) de a közigazgatási törvény (2004.évi CXL.tv.) szerint nem számít bele az ügyintézési időbe pl. hiánypótlás, tényállás tisztázása, szakhatósági eljárás időtartama, szakértői vélemény elkészítésének időtartama, és még hosszan sorolhatnám. (Közig.tv.33.§)

 

Ám a felügyeleti szerv, ami most 2017.januártól a NRSZH helyett BFKH, ha panaszt (kérelmet) nyújt be, akkor kivizsgálja a mulasztás okát 8 napon belül és soron kívüli eljárásra utasíthatja hivatalt.(Közig.tv.20.§)

 

Bővebb információért kérem, bátran keressen.

 

Farkaspille esetét és Flórián ápolásival kapcsolatost is érdemes átolvasni.

 

Minden eset más lehet, tudni kell alkalmazni a megfelelő esetekre az oda vonatkozó jogszabályt, és a jelenlegi jogszabályok szerint, ami hatályos. Fontos amegfogalmazás is, mert egy "a" betűt vagy vesszőt sem hagyhatunk ki, vagy nem mindegy, hova tesszük, már más lehet az értelme, ezért fontos, hogy hiteles forrásból értesüljünk, ne vonatkoztassuk esetünkre is ugyan azt, mert nem biztos, hogy jól ítélte meg az érintett, hogy mi vonatkozik rá, hogyan, mit jelent.

 

Bátran keressen rehabilitációs gazdasági menedzser, szakértőként, önzetlen tájékoztatást nyújtok érintettként szakmai weblapomon lévő elérhetőségeimen szakterületemen (felülvizsgálat, ellátások, foglalkozási rehabilitáció, jogorvoslat), mi mit jelent, mit tehet vagy nem tehet, mik a lehetőségei,...a konkrét tények ismeretében a vonatkozó jogszabályok alapján, tájékoztatom, hogy helyesen tudjon dönteni.

 

Kérésre megfogalmazom a fellebbezést, kereseti kérelmet rehab gazdasági menedzserként, ha van jogalapja. Támogató szakmai segítséget nyújtok.

 

Mindenképpen a témához jól értő, felkészült, e speciális szakterületen átfogó ismeretekkel rendelkező, tájékozott, tapasztalt, szakmai vélemény megfogalmazására képes személy alkalmas erre.

 

Az ismeretek, a nem megfelelő értelmezés, a jogalkalmazás hiánya, a jogszabályok nem kellő ismerete pedig komoly anyagi hátrányt okozhat.

 

Eddigi megkereséseket köszönöm, a további megkeresésekkel megtisztel, bár többet tehetnék: http://www.versenykepesseg.eu/