Manipura Creative Commons License 2017.01.28 0 1 24298

A szallast nem ismerem, de az Ottaviano környéke nagyon jól ellátott ettermekkel fagyizókkal a Cola Rienzon közért, csenegeüzlet, kerületi oiac es egyéb üzlet tömegevel van, a via Barlettán jó non stop pekseg, es villamos valamint buszmegallo. (Pl. a Stadio Olimpicohoz jó 32-es busz is itt áll meg.) Utóbbihoz nem tartanak vezetett túrát, de ha szerencsed van a Ryan gep jobb oldalarol jo latasi viszonyoknál madartavlatból látható.

 

A Ciampinon ha nem kesik a gep es nincs feladott csomag,  már 1/2 9 - es busz is elerhető.

 

Tengerpart: sok-sok 4 napból valamikor  sokadik úton egy delutant aldoztam rá. A 3-ik napra igy sok lenne a kozlekedes en sem mennék  Ostia Anticára, vagy a tengerhez, egyetertek Anblock javaslatával. 

A Musei Vaticani rövid túrája is sok idöt igényel, nem különül el, nektek kell a múzeumok/termek/gyűjtemenyek neve alapjan az utvonalat kivalasztani, de a legtavolabbi Sixtus kápolnához el kell mennetek. Nagy az esély hogy "eltevedtek" ,  javaslom letölteni es tanulmanyozni a hivatalos honlapról a térképet.  (Egyebkent megujult a Musei Vaticani honlapja, több es egyre bővül a virtualisan bejarhato terület, es műtargyakat bemutató fotó is. Az új igazgató jól söpör, innovatív, lendületes.) 

 

Előzmény: Monte Negro (24296)