canonfan Creative Commons License 2017.01.26 0 0 48864

Sziasztok!

 

Köszönöm mindnyájatoknak a hasznos infókat! :)

 

Sokat segítettetek, most már inkább a H5 Gearfalcon és a H6 S1 között gondolkozom, mindkettőnek vannak előnyei de nem tudom melyik jobb.

 

A Gearfalconnál az tetszik hogy flipperes, és átszerelhető a klipje hegy lent hordmódra, ami nekem zsebben hordásnál jobban fekszik meg biztonságosabb is. Igaz nincs rajta Beta Lock de edc-nél bőven elég kell hogy legyen simán a frame lock, meg hát azon felül is szerintem.

A H6 S1 az meg formára tetszik jobban meg újabb modell újabb zár, de ott meg pont ez nem jön be hogy a klipje csak hegy fent hordást tesz lehetővé, mert nem átszerelhető, az meg zsebbe nem tudom mennyire probléma, mennyire nyílik könnyen a penge.

 

Szóval van még egy kis gondolkodnivaló :D

 

Azt szeretném még megkérdezni tőletek hogy a fenti kettőből ti melyik modellt tartjátok szimpatikusabbnak, illetve az acéljukról mik a tapasztalataitok, tényleg olyan jó éltartósságra?

 

Teljesen jogos a kérdés hogy miért nem a Rat2, szerencsére egyik barátomnak van és meg tudtam nézegetni de sajnos az nekem túl kicsi, kényelmetlen fogni. Igazából a Rat1 9 centije abszólút nem zavar, szerencsére a munkahelyemen a kollégákat sem, csak arra gondoltam hogy városban a 8 cm körüli hossz is elég és könnyebben elfér a szebben maga a folder is.

 

Amúgy ezekről a Zsolt féle késekről tudnátok linket esetleg honlap címet adni? Sajnos még nem hallottam felőlük de hosszabb távon tényleg jobban hangzik 2-3 kínai folder árából egy ilyen bár most még maradok a Real Steelnél, de kíváncsi vagyok rájuk. :)

 

 

Válaszotokat ezúttal is köszönöm szépen!