Konkretan nem a videoban dorgo szemely hozzaallasara ertettem.
Nekem sem tetszett ahogyan pl veregette a hutoracsot stb.Sot maga a megnyilvanulasa sem tettszett.
Erre pelda a minap 2autoszerelo srac kiberelte a vezerlesrogzito keszletet egy Fiat 1.8as motorhoz.
Mikor visszahoztak elkezdtek kopkodni az Olasz motorr.
Kerdesemre mikor felhoztam hogy ha ez gondot okoz akkor mit szolnatok egy soros vagy V6os motorhoz es neg megtetozve mondtam hogy ha nem lennetek a tomeggyartott autok hive lehet maskeppen gondolkodnatok.Es ezek itt Szabolcsban a "szerelok".
Visszaterve en csak azt akartam kozolni hogy ha meg nem is olyan felszereltseggel de igenyesebben kialakitott muhellyel is ha rendelkezik egy szerelo lehet jobban megbiznek benne mint mar emlitettem azt a szerelot aki minden igenyt kielegito muhellyel szerszamozottsaggal rendelkezik de meg ugy sem tud vagy ert a szakmalyahoz.
Nem feltetlen kell a jelen videoban szereplot venni alapnak.
Downerral eleg sokat beszelunk sot hol O hol en de megyunk egymashoz.
Tanyan lakom ugy ahogy de pl a bontott autoimbol csak ugy adok el alkatreszt ha feltakaritom lefestem stb.De egy takaritas tuti megcsinalok az adott alkatreszen.
Szoval igen legyen igenyes figyeljen oda dolgokra ez alap.A tobbi meg velemeny reszemrol.
Azon kivul le a kalappal minden hozzaerto szerelo elott akik tenyleg szivvel es nem csak egyeb vagybol csinalja amit csinal.
Ide Nyiregyhazara is elkelne egy akiben meg lehetne bizni.