warci353 Creative Commons License 2017.01.24 0 0 142332

Azért az mekkora már,hogy egy évben általában egyszer van szmogriadó ,és nekem pont akkor kell betegnek lenni-a 4Tparkolóban dekkol én meg élvezhetem a BKK vagy BKV vendégszeretetét,mire eljutok az egészségügy fellegvárába, a nagy büdös inkább le se írom  .Persze természetesen két vonaljegy ellenében  ,amit ugye forintért adnak ,na persze ezzel semmi baj: a kocsid sz@r mennyé bussza"de akkor ilyenkor nem lehetne azt játszani ,hogy felmutatod a forgalmit és felszállhatsz az egyébként (imádom az ikarus csodáit)lefingott széttnyűtt koszos rommá rohadt buszra.Ugye a jegy is azért csak kettő mert a tahó falusi Robika inkább sétál két megállót mint két jegyet a pokolra küld... vicc

Noha van off autó, családi egyterű sajnos/nem sajnos melóba járni nekem a 4t jutott /ami ugye most nem közlekedhet

azért csak kitalálják ,hogy lehet új kocsira ültetni a parasztot.

És akkor ez a néhány szerencsétlen ölébe veszi az internetet, és mér nézegeti is az eggyel jobb providentből még megvehető  kintről behozott .három trágyadombból összetákolt ,lomot négyszázé". Amik természetesen 140 ezret futottak,nemdohányzó svájci  vak fogorvos házaspár használt

bocsi ez kikívánkozott :)