Megint soktat írtál, de legalább összevissza. Bridge gépeket és tükröseket is tudom, meg a stúdióvakukat is. Van egy gyenge tippem, hogy elmúlt pár évben többfélével foglalkoztam, mint Te. Éppen ezért nem esett le, hogy egy buta kompakt mellé mit akarunk vakuzni, csak végül a sok szövegelés után eljutottunk a kézzel betekerős vakuhoz, aminek köze nincs az automatához, beállítod, megnyomod, villan. Ezt meg bármi és akármi is tudja olcsón a polcról most is.
És azt is meg kellene érteni, amit írtam, hogy ha van egy modellem, körberakom 4-6 vakuval, szemből fényt mérek TTLben, az össze többi meg ehhez igazodik, akkor mi a fenének tekergessek mindent, mikor az automatika megcsinálja és az egy méréshez képest állítja a többi arányát? Ha fáj, akkor persze, ugráljunk és tekergessünk én viszont igyekszem megtanulni és kihasználni a XX. század adta technikai vívmányokat. Ha valakinek nem kell, akkor meg nem kell, csak akkor sem olyan nagy az anyagi különbség, mikor 3 vaku egy vezérlővel együtt van vagy 80-90ezer forint, de használtan meg kb. 60ezer. Nem tétel a fotózáshoz mérve.