Törölt nick Creative Commons License 2017.01.17 0 0 131595

Szia

 

Én így vettem az abraboro szettet, bár mint kiderült nem a legjobb minőség, de ahhoz képest, mint amik voltak egy hihetetlen jó cucc. Zártszelvényen ez is majdnem hogy átesik :D

Mondjuk úgy kértem, hogy azért költséghatékony, mert időnkénti fúrásra köll, de nem 3 fúrásra alkalmas szettet keresek. Ezt nyomták a kezembe és nem rossz.

 

Viszont az mitől van, hogy adott egy fafúrószár, 8-as (wolfcraft féle tipliző elvileg), fúr, fatipli alig megy bele, ütve tudja a dolgát, de sokszor szétreped a léc emiatt.

Miután kifúrtam, s nagyon szoros a tipli megfogtam az abra 8-as szárját, nem megy bele, megfúrtam (kitágítottam vele a lyukat), s mindjárt más, még mindig szoros, de már nem annyira, hogy széttolja az anyagot.

Még nem mértem meg a fafúró átmérőjét, de meg fogom lesni, nevetséges, hogy 2 8-as szár között ekkora difi legyen :D, ráadásul a szettben lévő fafúró jobb, mint a régim, ami már a fát (értsd fenyőt) nem képes fúrni, de a fémfúró abra amúgy sokkal hatékonyabb, csak annak nincs tüske az elején, ami azért nagy segítség.

Előzmény: minden foglalt már (131593)