Bandos Creative Commons License 2017.01.16 0 2 31466

Szia!

 

Az általad jelzett szempontok alapján pl. Filitheyo, Vilamendhoo, Angaga, Royal Island megfelelhet, mindegyiknek van saját, partról könnyen megközelíthető house reef-je, viszonylag nyugodt, és jó szolgáltatásokat nyújtó resort szigetek.

 

A repjegyre igaz lehet, hogy egyéni foglalással olcsóbb, és akciós repjegy árakat is kifoghatsz, de szinte kizárt viszont, hogy egyéni foglalással kedvezőbb árat tudnátok elérni a maldív hotelszigetekre (szállás, ellátás, transzfer), mint olyan utazási irodán keresztül (pl. Admiral Travel, Araamu, stb.), amelyik a nagy német-osztrák utazási irodák (Der/Meiers, Thomas Cook/Neckermann, TUI, stb.) kínálatából válogathat.

 

Akár a Booking.com-on, Hotels.com-on, stb., akár a szigetek saját honlapján foglalnátok közvetlenül, az legalább 20-30-40%-kal magasabb árat jelentene, mint a maldívra specializálódott fenti irodáknál.

 

Ráadásul "ügyesen" foglalva jelentős kedvezmények is lehetnek az utazási irodáknál.

 

Csak egy példa, pl. Filitheyo-ra a maldív árakhoz képest kedvezőnek számító (pl. május-június-júliusra 113 EUR félpanzióval) alap árakból a Der/Meiers-nél 15% előfoglalási kedvezményt (április 30-ig történő foglalásnál), és legalább 12 éjszakás foglalásnál további 34%-os kedvezményt lehet elérni, így a 113 EUR helyett "csak" 57 EUR az ár, félpanzióval. (Ez egy siófoki 3*-os hotel árától is kedvezőbb.)

 

Íme:

http://media2.giata-web.de/pdf_internet/download.php?cid=17966&page=371

 

De a Royal Island-re is elég jó árak vannak a Der/Meiers-nél, beach villa pl. 77 EUR félpanzióval, ugyancsak máj-júl-ra.

http://media2.giata-web.de/pdf_internet/download.php?cid=17966&page=370

 

 

Bandos

Előzmény: DoubleTheBee (31463)