Törölt nick Creative Commons License 2017.01.16 0 0 131567

" miért is kell neked a 4 lyuk. Mi a szerepe ennek? Miért jó az oda? :)))"

 

Mert 4 lyuk jobb mint egy :D Felhő leírta. Nem sormintának szántam. Itt a hozzászólásom, pls nézd meg a 2 perces videót hogy hogy néz ki, hogy működik a jelenlegi megoldás.

 

(Ha jól) értem a lényeget, "A" megoldás (az én jelenlegim) versenyzik a "B" megoldással (amit javasoltál):

A narancssárga vonal az A-nál a tologatható rétegelt lemez, az aktuálisan nyitott réssel, a "B"-nél, a tiednél pedig az elforgatható henger, és a kifúrt 40-es lik, ahova esik  a forgatásnak megfelelően. A piros kérdőjelek pedig számomra azokat a területeket jelentik, amik optimális (egy eszköz, egy elszívás) esetén nem léteznének, tehát "felesleges" teret foglalnak. A tiednél nyilvánvalóan kevesebb a kérdőjel, de vajon annyival jobb is?

 

Ha így van, azt is meg fogom mondani. Volt már hogy a saját fejem után mentem, miközben itt az öregek megmondták hogy nem lesz jó - megírtam. Így lesz most is. Megvan a méréshez szükséges cső forrása is (a cégem szomszédjában árulnak ilyet), csak jövő héten tudok erre referálni mert a héten sok mindennel el kell készülnöm szombatig. De meglesz, és "centire" pontosan meg fogom mondani a különbséget.

 

Engem az egészben csak az "zavar", hogy kipróbáltam az elosztó nélkül is a porszívót, meg az elosztás mindegy egyes nyílásához tapasztva a kezem. Így "mérhető" különbséget nemigen éreztem. Ha "ingyen" javíthatok csak 10%-ot is - megteszem. De ha még egyszer meg kell csinálnom az elosztót (nem anyagban, hanem tökölésben drága) és javítok vele 2%-ot, akkor ... érted a gondom? :) Mindegy, mérek és majd beszámolok.

Előzmény: Törölt nick (131539)