papppy Creative Commons License 2017.01.16 0 0 131544

Sziasztok

 

Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődöm e, de általában a hobbiasztalos blogot olvasgatom és ezért jutottatok ti az eszembe :)

 

Lenne egy gondom, anno 2011ben vettem egy b&d mouse kis deltacsiszolót, ami egészen eddig jól is bírta, de 2 napja megadta magát, persze nem a motor, a talp vált le. Kicsit belelestem, 5 forintból kb tisztességesen is meg lehetett volna alkotni, de a tervezett avulás ugye mindent felülír.

 

A 3 láb ami a testhez fogja, műanyag, és abból is olyan, hogy középen elvékonyított a felső és alsó szárhoz képest, és persze ott törött el az idők alatt, valamint a kis kapcsok is műanyagból vannak. Ezért már tudom, hogy b&d-t soha többet, a gagyi is ér ennyit mint ez.

 

Node a dolog lényege, hogy kellene nekem egy másik deltacsiszoló, arra gondoltam talán tudnátok segíteni ajánlásokkal és ilyesmikkel.

A saját megoldásom az lenne, hogy a multiszerszámomra szerzek egy tisztességes delta fejet és ezzel meg is oldottam olcsón, de ha van olyan deltacsiszoló ami tisztességes minőségű, az jöhetne azért.

 

Valamint egy excentercsiszolót is szeretnék, erre néztem AEG  - RYOBi - dewalt gépet is de a dewalt esetén már a b&d kötődés miatt ferdén sandítok sajnos.

 

eddigi kiszemeltek:

http://szerszamdoboz.hu/aeg-fds-140-deltacsiszolo.html

http://szerszamdoboz.hu/aeg-ex-125-es-excentercsiszolo.html

http://szerszamdoboz.hu/ryobi-ros300a-excentercsiszolo-5133001142.html

 

valamint a skil 7626 de az multigép, nem tudom olyat értelmes dolog lenne e venni, hisz egyben excenter-delta és rezgő.

 

köszönöm szépen!

Ákos