"Ha nem nálad van a födémen BELÜL 10 centi KŐZETgyapot, akkor elnézést, összekevertelek valakivel."
Igen bocsánat a laktérbe nekem raktak be ilyet sajnos. A padlástéren 10cm járható habot fújtak ami véleményük szerint 30cm gyapotnak felel meg. Ez igaz?
Abban a hozzászólásban a szuterénról kérdeztem ezért nem értettem.
"Ha valaki sorra tanácsot kér, majd sorra semmibe veszi (meg sem hallgatja) a tanácsokat, az gyorsan kifogy a tanácsadókból. Senki sem akar olyan tanulót oktatni, aki befogott fülekkel csak a magáét hajtogatja :)"
Azért kérek tanácsot én nagyon szívesen fogadok minden tanácsot és nagyon köszönöm hogy időt szántok a problémámra!
Bocsánat ha félreértettük egymást!
Pontosan ezért keresek egy szakembert csak nem találok. :(
"elemes
szigetelni a lakatlan oldal felől szoktak, mert sokkal könnyebb megfelelő technológiát találni + a szigetelés és a lakott oldal közötti hőtároló tömeg javítja a komfortérzetet.
lehet szigetelni a lakott oldal felől is, elveszíted a hőtároló tömeget + egy csomó extra porblémát kell megoldani sok pénzért (például a páratartalmat)."
Sajnos kévés szakember ért a modern szigetelési technikákhoz tapasztalatom szerint ezért vagyok most ebben a helyzetben. Erre keresek megoldást, mert szerintem sok a fűtés a szigeteléshez képest tehát valahol valami baki van.