Homo mirabundus Creative Commons License 2017.01.11 0 0 28938

  Iiiiigen, én is végigfutottam a kínálaton - és nem lelkesített az ajánlati lista. Akkor már inkább egy LED-panelre költenék, az legalább jó videóhoz is, de fotózáshoz az is csak kendácsolás, másrészt én nem videózom:). A dimmelhetőség megoldása nem kellene ennyibe kerüljön, mert tömegtermelésben gyártott impulzustechnikai szutyok-áramkörökről van szó, szvsz a speciális alkalmazási terület "jelentéktelen" nagyságú felhasználói igénye miatt marad drága. Vagy mert erre rá lehet fogni... Vagy mert egy változékony beszállítói kör mellett extra feladat tartani egy viszonylag igényes paraméter-sort - mindegy, a vége ugyanaz.

  Mellesleg ugyanezen ok miatt kerülhet sokba az eredeti pótlása is, nem beszélve a "megrendelem/vagy megjön, vagy nem/vagy épen jön meg, vagy nem" ciklusról. Szóval ha kicsit is speciális cuccot rakott a vakuba a gyártó, sem nyerni, sem döntetlent elérni, sem kiszállni nem lehet:(. Én már az (amúgy gyönyörű, általános derítésre pompásan bevált  fényt adó) mennyezeti világításon is kiakadtam, mert a nyomorult drótlábú hálózati halogénizzók gyakori cseréje ha nem is ver agyon, de a lehúzás-érzést minden alkalommal csak erősíti. Főleg akkor, amikor már néhány tucat be- és kikapcsolás után durran el valamelyik. Szerencsém, hogy amit én "műteremként" használok, az inkább egy átlagos nappali, ergo nem szorulok semmi különösebb felszerelésre, de ettől még dühítő a dolog.

  Ha kell, akkor meg kell venni, vagy ki kell találni. hogy lehet megélni nélküle. Utóvégre nem egy ősidők óta alkalmazott segédeszköz, tehát nélkülözhető; kicsit macerásabb, de amíg a fejekben is van fény, van remény (nem dimmelhetó megvilágítással is lehet dolgozni!).

Előzmény: ^ocsi (28936)