ketmm Creative Commons License 2017.01.10 0 0 717

Igen, pontosítom, az általam használt zöldségekre vonatkozik: káposzta, brokkoli, sárgarépa, zöldség, zeller, cukkini, gomba, zöldbab. A fokhagymát, gyengehagymát, gyömbért, egyéb fűszert a tűzről levett wokba teszem és nem is teszem vissza önállóan, ráteszem a visszarakandókat (zöldségeket, húst, tésztát) és akkor teszem vissza a lángra. A szósz(saját kevert, mikor mi) elkeverése után megy a babcsíra, bambuszrügy, gyengehagyma zöld része, találás előtt egy kóstolás(ha kell: só, chili, b.cukor, citrom, balzsamecet, szójaszósz, szezámolaj...) aztán a zellerzöld. Nálam kis eltérésekkel ez a menet. Van lemez wokom is, de azt még nem használtam, nincs beavatva, amit használok talán nem is öntött, hanem kovácsolt, mert vannak nyomai, amit tisztításkor lehet látni.

Szeretjük ezeket az egytálételeket.

Előzmény: nicko (716)