Igen, pontosítom, az általam használt zöldségekre vonatkozik: káposzta, brokkoli, sárgarépa, zöldség, zeller, cukkini, gomba, zöldbab. A fokhagymát, gyengehagymát, gyömbért, egyéb fűszert a tűzről levett wokba teszem és nem is teszem vissza önállóan, ráteszem a visszarakandókat (zöldségeket, húst, tésztát) és akkor teszem vissza a lángra. A szósz(saját kevert, mikor mi) elkeverése után megy a babcsíra, bambuszrügy, gyengehagyma zöld része, találás előtt egy kóstolás(ha kell: só, chili, b.cukor, citrom, balzsamecet, szójaszósz, szezámolaj...) aztán a zellerzöld. Nálam kis eltérésekkel ez a menet. Van lemez wokom is, de azt még nem használtam, nincs beavatva, amit használok talán nem is öntött, hanem kovácsolt, mert vannak nyomai, amit tisztításkor lehet látni.
Szeretjük ezeket az egytálételeket.