Vivi Lejluska NM
2017.01.03
|
|
0 0
30
|
Szeretném meg osztani veletek fehaborito amitt tapasztaltam, 24 eves vagyok en Rona utcaba 14 kerbe kertem kajat 1 . Mai eset .....Nem jol hallok sajna. Meg jön futar kajaval azt mondja 2200 nem hallotam elsore, 2 dikra hallotam meg.Elkezte nekem flegman mondani peddig elmondtam neked 3 szor . Meg áll eszem 3000 ft vettem elő hogy többit tarcsa meg jol emlekszem 3000 raktam a kezebe. Erre elkezte mondani hogy majd adok meg 100 ft es akkor adok jól. Én annyira lefagytam ahogy rám förmet belle se neztem kezebe mennyit adtam többet vagy kevesebbet . LAGUNA ETEREM. ......!!!!!!!!
2. . 3 hete . Mondtam telefonba hogy nincs valtom igy 10.000 ft fizetek és a szamot meg adtam es mondtak telefonba is Rona utcara jon , kod is meg volt jegyezve ,az etelt erre varjuk futart nem csongetest es bese jott . Furcsaltam paromal hol az etel több mint 1 ora eltelt. Fel hivja a parom azt szamot amelyik csorgete a futar volt. Es azt mondta teloba hogy nem jol lett megadva az adatok de ebbe az a vicces 1 eve rendelek eről a címről es nem volt eddig problema. És kepzeljetek el meg erkezik csavo vegre erre odda adom 10 ezrest azt mondja kost milesz beki valtoja direkt ezert szoltam nekik . Úgye irtam. nem tudta a címet a papiron amitt odaadott a kod a szam is jo meg cím is jó.
Az étvágyam elment Úndorito szerintem. |
|