atiwrc Creative Commons License 2017.01.03 0 0 180

Szia!

A kamion összefoglalót akkor majd leszedem, köszi! GP2-GP3-ba is csuszott egy kis adás hiba (kb 20másodpercig nincs adás), bár ha jól látom még azt ismétlik majd este. A WTCC és a Rallycross tán jó de már nem akarok semmit elkiabálni :D

Az eltűnt dvd meglett, egy Mobil1 the grid volt még az ETCC és TCR melett.
Akkor a tempó ismétlés volt azért töröltem, csak furcsa hogy nem morgolódtam amiatt hogy megint ismétlés volt, de mint írtam mintha nekem is az rémlett volan hogy kétszer volt ismétlés idén.
A Grideket meg majd összegyűjtögetem a lemezekről és megnézem mit mutat, ha jól rémlik legalábbis tavaly volt olyan a végén hogy elmondja mi lesz a következő adásban.

Dakar első részt felvettem ES1-ről de nemtudom a többire lesz-e majd kedvem.

Az Africa Race-t az rtlmost.hu lapról gépen veszem fel, mert annyira idióta időpontokban van.
Az mtva mióta átváltott silverlight helyett Flash-re nekem nem megy a jelenlegi böngészőkkel, flash bővítményekkel( az uj flash meg nem kompatibilis a régi FF-el, új FF-et meg nem rakok, több ok miatt is). Ezért az mtva-s reggeli 2-3 perces hiradóban lévő összefoglalókat nem tudom gépen sem felvenni.
(Virtuális Gépen friss flash friss böngészővel szaggat a kép :/ )

Ja majdnem elfelejtettem, a Hungaroring Magazin 12.20-án csak nálam volt a 12.13-as adás ismétlése vagy nálad is? :D  (Ha nem tévedek akkor 12.27-én volt új műsor, szóval lehet lesznek még egy darabig és nem lesz "téli szünet")

Előzmény: Zebra003 (176)