jgydk Creative Commons License 2017.01.01 0 0 173

Ezek szerint E.T. írását meg sem értettem teljes terjedelmében;hiába, az e-mailen átküldött szöveget csak szolgaian bemásoltam az idézőjelek közé oszt kész-gondoltam.

A lelkiismeretem tisztázásához tartozik-erre siklóernyős tanúim is vannak-terveztem anno, hogy meglátogatom a kórházban, de ez nem jött össze -E.T. hamarabb hazakerült. Viszont a sorait mégegyszer elolvasva, most fogtam csak fel ,hogy akár még a sitten is látogathattuk volna? Na ez érdekes. Jól odab@szódott a földhöz gyróstul együtt, és még le is csukják. Ez tényleg szép sztori lehetett volna.

Én mondogattam is neki, maradjon a gyalogernyőnél, ott is elég adrenalin van körülötte. Mármint nem a tudására-gyakorlatára célzok-azzal minden rendben-hanem a horror időkben mindíg az elsők közt van, aki a festék szerepét bevállalja. Sosem felejtem el azt az Óbudát, mikor viharban, északias-erősen balosos szélben elstartoltunk együtt -ráadásul estefelé. De azért kiértünk, éppenhogycsak a leszállóig, közben volt ott mindenféle rockendroll a levegőben. Nem is jött senki utánunk-mindenki azonnal összecsomagolt...

Remélem jön a következő adag e-mail tőle, és hátha valahogy majd rehabilitálják-visszakerülve ide -újra irodalmi értéket adva ennek a fórumnak.