zimi78 Creative Commons License 2017.01.01 0 0 172

Hűha! rég olvastam ET bátyóról. Meg aztán már én is eléggé lazára veszem a fórumozástot...
ET gyros balesetéről már hallottam valahol, de részleteket nem tudtam...
Hát, igen. A T. Hatóság... No comment...
Persze ET se egyszerű eset, de talán ezért ilyen bestseller még a T. Hatóságnál is. Úgy értem, hogy egészen tutisan osztott bennünket, hogy már repülni is alig mertünk elmenni, nehogy a fórumon ránkdörögje zengzetesen mennydörgős szófordulatait. Hozzáteszem, a 9x-en voltak olyan megnyilvánulásai, amik egészen rokonszenvesnek bizonyultak egy-egy T. díler úrral kapcsolatban. Illetve olykor beleszólt a nagymenő háti-lekvárkeverősök dolgába, amiből lett egy-egy adok-kapok, osztok-szorzok. Én, mint rutinos, ET-t ismerő fórumozó és tanulókategóriás vajköpülő, inkább nem szóltam bele a nagyok dolgába, noha elég szépen viszkettek az ujjhegyeim, egy kis fórumkopácsolás kivitelezésére. De aztán letettem róla. Inkább mentem repülni.
Szóval sajnálom ET-t, a T. Hatósággal nem jó ujjat húzni, főleg mert a T. Hatóság alapból büntis hangulatú szervezet, akiket csakis az Atyaúristen ellenőriz, de ő is csak akkor, miután már Szent Péter megtette velük kapcsolatban a T. javaslatát. Persze mifelénk a Péterféle féisteneket inkább Viktornak hívják ... persze ez csupán egy magyar tájegységi kuriózum.
Pont, mint ET a fórumon. Szóval hiányolni fogjuk legkedvesebb Kakukkunkat, dehát manapság a fórum is leginkább csupán a döglődésről szól. Megjegyzem, hogy a facebook térhódításával arrafelé böszme (vajon ezt a szót helyesen írtam?) módon megszaporodtak a siklóernyős csoportok, akiknek tagjai minden hülyeséget kommentelnek, sőt minél nagyobb hülyeséggel riagatják a népet, annál parázsbb viták bontakoznak ki a nagy semmiről. Szóval épp olyan, mintha nem egy ET, de mindjárt jókora adag ET-k trollkodnának minden apró marhaságot szétbontva tizedmásodperces okosságokra.

A magam részéről tudomásul vettem a "kockázatokat" és "mellékhatásokat", ezért úgy döntöttem, nem idegesítem magam a témában. Így megmaradtam nyugis siklóernyősnek, aki tojik a kor divatirányzataira, így a gyrokkopterre is. Persze ehhez hozzájárul alaposan lapos pénztárcám, ami nem alkalmas gyrokopteres beruházásra. Ez van....

Előzmény: jgydk (171)