zbigniew Creative Commons License 2016.12.29 0 1 1447

Eddigi legjobb Négysánc szereplések

Alább azok az eddigi legjobb Négysánc szereplések láthatók, melyeken az adott versenyző legalább 3-szor nyert a Négysánc szakasz versenyein, aztán összetettben vagy nyert vagy lecsúszott a győzelemről vagy még a dobogóra sem került föl, íme:

 

 

Alább azok a legjobb Négysánc szereplések láthatók, melyeken az adott versenyző úgy nyerte meg az összetettet, hogy mind a 4 alkalommal a dobogón végzett! Az elmúlt 64 Négysánc alatt mindössze 10 ilyen győztest találtam, közülük a norvég Björn Wirkola egyedül az, akinek ez 2-szer is sikerült!

 

Alább azok a legjobb Négysánc szereplések láthatók, melyeken az adott győztes úgy nyert Négysáncot, hogy egyetlen szakasz győzelmet sem szerzett! Összesen 8 ilyen ugró van. Sorrendet - úgy mint az összes táblázatnál - az összetett pontszámuk alapján vettem.

 

Végül ez egy olyan statisztika, melyben azok a versenyzők névsora látható, akik úgy nyertek Négysáncot, hogy az első 3 versenyt zsinórban megnyerték, viszont az utolsó, bischofshofeni állomáson nem sikerült nyerniük! Közülük egyedül csak Yukio Kasaya az, aki nem nyerte meg az összetettet, de csak azért, mert a japán Síszövetség hazarendelte (csapattársaival együtt) az utolsó állomás előtt, hogy a ('72-es sapporói) olimpiai kvalifikáción részt vehessen! 

Az eddigi egyetlen Grand Slam győztes, azaz mind a 4 szakasz verseny győztese még mindig SVEN HANNAWALD!