repcsepista Creative Commons License 2016.12.27 0 0 1321

2016 év végére vigadó s Uj Esztendőbe mi vigadunk... hisz ahol a vége ott a kezdete... azaz idő nins, de elmultak a renyhe népek...
              2.: Egy az egyben, mikor felébredtem...na az ollan hogy addig is álmodtam...csak nemszámit, annak ellenére hogy mindig igaz vala, na most mikor sokszor megtörténtek...akkor...hogy hogy hogy...történt a dolog...
              3.: Most egy pár éjjele... hogy akik ide ebbe ebek? -épek? - mi ez, stbbb... zidó ki... na KIK VANNAK EZEN DÖGLETES DÖGÖLDÉK -MÉSZÁRSZÉKEK ÁLLAT KINZÁS STBBB... MEGETTT... amit most utdok mondani...A LELKEK AKIK EBBE BELESZAKADTAK MEG JÖTTEK... azok mind elvesztettük a TUDATUNK-ÁT, nekem az a magyar hogy tudatunkat...ami kat az elvágták... most mi az erősebb bennünk? -az amit én TUDATLANUL IS MEG TUADATOM - BŐRÖM ALATT AKARTAM VOLNA...
              4.: Miért nem csináljuk meg...ami bennem van, hogy NE KELLJEN SEMMIÉRT DOLGOZNOM...OSZTÁN HOGYAN LEHETNE FELVENNI A KAPCSOLATOT AZ ÁLOM VILÁGOMMAL... AMI NEKEM MINDIG VALÓSÁG VALA... CSAK ABBA... MEG AZÉRT TUDTAM MEGÁLLNI A SARAT...NE NEM EGÉSZEM MERT A LÉLEK...NA FIDELEM, ITT NINS OLLAN...
              5.: Szóval a legközelebbi...na a legfontosabb hogy kik vannak a DÖG ÖLDÉK DÁK... NA AZOK A LELKEK AKIK ÖRÖK HALÁLRA ÉBREDTEK FEL...ami ismét... HA TE ÖRÖK ÉLETÜ AKARSZ LENNI...az vagy mindenki...tehát a SZÜLEINK S TESVÉREINK mindenek előtt...(URI EMBER VAGY...AKKOR TE ZÁROD MAGADRA AZ AJTÓT) A MAGYAR OK... HAZÁDNAK...na ez megüti minden ollan méllség meg méllaság...NA ITT LÁTOD MEG HOGY HOGY HOGY HOGY... ÉN EGY LÉLEK LEHETŐSÉGÉÉRT IS...MIKOR EZT HALLOTTAM ELŐSZÖR...RÖGTÖN BEKKATTANT... BENNEM...MEG AMI MEGMARAD CSAK...AZÉRT ÉRDEMES ÉLNI...NA MOST HA TE VALAKIT FEL AKARSZ ÉBRESZTENI... AZ MAGADDAL AZTÁN ÉN RÖGTÖN A KÉT ÖCSÉMET AKIKKEL EGY LUKBUL BUJTUNK KI...
              Innennn... még fiatal az idő...na ez a lehetőség...hihetetlen mert itt mindennap nap nap nap... monduk a LÉLEK AZONNAL A FÉNYÉVEL... EGY LÉLEK NAPPOK (POKOL POK ÓL HELL HELL HELL) NAPJA...HA VAN ANYJA MEG APJA... HA NINS...

Előzmény: repcsepista (1320)