troglodita Creative Commons License 2016.12.24 0 0 6141

Bocs, nem akartalak megbántani ;-)))

Nem vagyok benne a bizniszben, tehát igazán csak mint laikus tudok hozzászólni, de nekem tényleg hiányzik ebből az oldalból az, hogy higgyek Neked. Ismétlem, bizalmat kéne ébressz bennem, hogy úgy szakmailag, mint emberileg biztos lehessek abban, hogy jól választok, ha Téged választalak. Én egyelőre nem érzem ezt. Tételezzük fel, hogy én vagyok a Paranoid Maffiózó és szeretnék egy szakembert megbízni egy lehallgatási ügy felgöngyölítésével. Vajon Te vagy az az ember, aki soha semmilyen körülmények között nem dumálsz el semmit, még a feleségednek vagy anyukádnak vagy legjobb barátodnak sem? Egyáltalán, vállalsz-e picit is mocskos munkát? Netán ellen-lehallgatókészülékeket is el tudsz helyezni? Egyedül dolgozol, vagy vannak munkatársaid is? Milyen az IT háttered? Mi történik a telefonhívásommal, az emailemmel, a kitöltött és elküldött űrlappal? Kinek van vagy lehet hozzáférése a számítógépes rendszeredhez, beleértve a honlapodat is? És igen, számomra ez is fontos: valóban olyan profi vagy és olyan profik a gépeid is, mint ahogy azt mondod magadról, vagy csak duma az egész? A gyógyszeripari hasonlat nem rossz, de ott azért nagy múltú cégekről beszélünk, a Teva vagy Bayer vagy akárki a "nagyok" közül már bizonyított, ott nem kell minden egyes termék esetében felépíteni a bizalmat.

Egyelőre ennyi ;-)

Előzmény: Törölt nick (6140)