Sosanna75
2016.12.19
|
|
-1 0
412
|
Én nem ajánlom őket senkinek! 2 éve utaztunk velük, akkor megfogadtam, hogy soha többet. Ausztriába mentünk, az odaút ok volt, de a visszaút rettenetes. Az éppen vezető sofőr kártyázott a pihenő sofőrrel, miközben 100-al mentünk az autópályán. Közben folyton lenézett a lapokra, amelyek egy műanyag részen voltak. És majdnem végig, egészen Mosonmagyaróvárig ezt csinálták. Egyszer odamentem szólni, hogy haza szeretnénk épségben érni, mire elé fellengzős stílusban leugattak. Mosonmagyaróváron pedig beiktattak egy extra pihenőt maguknak, 45 percen keresztül kajálgattak, miközben már eléggé késésben voltunk, mi pl egy vonatcsatlakozást alig értünk el miattuk. Eredetileg negyed óra pihenő lett volna, de ők nyugisan eldumálgattak egy tál kaja mellett, miközben az utasok a busz mellett ácsorogtak. Aztán meg a többi utas füle hallatára megdumálták egy csapat beszívott német fiatallal, hogy miután Budapesten letették az utasokat, őket elviszik valami fesztiválra tovább, a céges busszal, már nem emlékszem mennyi euróért (de jó sokért). |
|