Törölt nick Creative Commons License 2016.12.17 0 0 1370

A korábbi énem olvasható itt 2011-ből. Érdekes, hogy volt itt valaki aki reagált is az írásaimra (egy jó ideje már nem kommunikálok erről senkivel. Egy sötét ló).

Hogy mi változott azóta?
1, Felnőttebb lettem, de nem segít, mert most is többségben van a tömeg. Még kevesebb az agysejt, illetve a jövő túlélői majd visszakövetelik azokat az agysejteket. Feldúsul majd az kevesekben...és én sör mellé sem fogok leülni egy vitára. Jelenidő szerint ez már késő.
2, 2011 - vagy méginkább 2012 - óta egy drámai átalakulást kellett megélnem, hogy a felelősség kérdésében elsajátítsak új dolgokat. Pozitív reflexiók vannak (sose lehet tudni, de úgy tűnik tudok a 'jelekből' olvasni). Tudományos önvizsgálat: vezess naplót! Szó szerint alapvető fontosságú (próbálok mindent szó szerint írni)!
3, Crowley azóta is foglalkoztat, de kissé távolabbról szemlélem a kérdést. Továbbra is az a véleményem, hogy a Thelema meg az ilyesmi rendkívül előremutató ("science the aim of religion" - (így fordítom:) "a tudomány használata, a hit szolgálata"). Harmadszorra tervezem olvasni Israel Regardie: The eye in the triangle - című könyvét. Foglalkoztat a beavatások módszere. Ugyanakkor sötét világ ez, mint a szurok (lennék inkább költő és muzsikus. Ez a különutas vallás ez valami vonszont kényszer). A thelema gyakorlói kreatív és szép nép (a fele mindig elrothad, a 'sikeressel' meg sose találkoztam. Nem tudom, jelen állás szerint hol a hiba; most is foglalkoztat. Nem egyszerű pálya ez, hanem ez az "elég reménytelen").
4, A keresztyén katolikus módszer hordoz nagyon fennkölt dolgokat. A baj azokkal az emberekkel van, akik gyakorolják azt a hitet. #1364 bizonyítja, hogy szépen ráláttam már akkor is a kibeszéletlen témákra. Ha elkezdek végre sikeres életet élni, akkor miattatok fogok aggódni, ti magyarok. Nem kell unottan meghalnom semmiképpen. Wan ez a Wilhelm Reich (szintén nem tudom hova tegyem [OK hogy bolond volt, de zseni is volt? És ha igaza van?! Miért volt drámai az US kormány reakciója...?]).
5, "Tiszta forrás". Én nem írok semmi olyat ami "tiszta forrás". A tiszta forrás olyan mint a hegyi patak, nincs emberi közvetítője...bocs.
6, Véletlenszerűen fellapozott Ady vers: "Egy régi-régi fűz"

Ez a nagy, szomorú fűz
Az én falusi fáimmal szemben,
Nem bólintgat kínkeservesebben,
Mint egy régi-régi fűz,
Egy régi-régi fűz.

Az is fölnőtt nagyszerűn,
Az is azt hitte, hogy nem lesz párja
És boldog párját mégiscsak várja
És bólintgat nagyszerűn,
Keserűn, nagyszerűn.

/ ez az IC 48. jel, és az ösztön-állat mondatta velem. Szeretném ha értenének./