cirrocumulus Creative Commons License 2016.12.14 0 1 6092

 


JEGYVÁSÁRLÁS:
http://momkult.jegy.hu/program/solaris-1990-lemezbemutato-koncert-75539/361162

 

A Facebook-on már sokan értesültetek róla, hiszen tegnap került fel a NAGY HÍR egy karácsonyi ajándék-hírcsokor kíséretében  :o)))

Íme:

 

Kedves Barátaink!

 

Közelednek az Ünnepek, így összeállítottunk Nektek egy ajándék-csomagot. Gyertek, bontsuk ki együtt!!! 

 

1. Meglepetés: SOLARIS 1990 élő lemezbemutató koncert, az életmű sorozat keretén belül, 2017. ápr. 22-én a MOM KULT színpadán!
2. Meglepetés: Jövő tavaszra jelenik meg az új SOLARIS fekete korong, a Marsbéli Krónikák II. bakelitváltozata, két különleges bonus-trackkel: a Lonely Universe és a Silent Towns Bogdán Csaba és Kollár Attila egy-egy, direkt erre az alkalomra készült kompozíciója! A Lonely Universe élőben is elhangzik majd az áprilisi koncerten.
3. Meglepetés: Idén nagy megtiszteltetés ért minket, az Erkel színház bemutatta a Marsbéli Krónikák-ra írt balettet. A nagy sikerre való tekintettel jövőre újabb két előadás lesz a zenekar élő közreműködésével: máj. 17-én és 21-én az Eiffel Műhelyház színpadán!
4. Meglepetés: A nagy sikerű Csapda trilógia után, Erdész Róbert belevágott egy újabb, háromrészes regény megírásába. A Colossus a MyWords trilógia első kötete, mely már kapható a könyvesboltokban. A második kötet megjelenése egybeesik a koncert napjával: 2017. április 22!
5. Meglepetés: A napokban jelent meg a Progrock '55 címet viselő CD, mely Kollár Attila szerzői válogatáslemeze! A CD-n hallható első öt kompozíció vadonatúj, a többiek pedig újonnan hangszerelt felvételek.
6. Meglepetés: egy ajándék nemcsak a fülnek, hanem a szemnek is! Hallgassátok/nézzétek szeretettel a legújabb Solaris videót, a Lonely Universe-ből készült kis próbatermi klipet!
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN MINDENKINEK A SOLARIS ZENEKAR!