gabi999 Creative Commons License 2016.12.06 0 0 16

Sziasztok .

Bocs hogy ide írok , de Gilera topikot nem találtam  és ez a tipus esik legközelebb hozzá .

Rossz szokásomhoz hiven , tanácsot szeretnék kérni .

Van nálam 1 Gilera Zulu 50 (a fogyasztásán kívül , megelégedéssel használom )

Az előző gazdája , olyan szépen tönkrevágta az önindítóját , hogy én olyat még nem láttam .

Én csak berúgókarral indítom .

Vizes , membrán , 6g . Nagyban hasonlit az AM6 os blokkokhoz.

Fűthető garázsom nem lévén , még nem szedtem szét. De azt már láttam hogy a gyujtásegység tipikus Ducatti CDI.

Nos az a gondom vele hogy nehezen indul rugdosásra .

Viszont

HA beindul , HÁTRAFELE indul be . Azaz hátrafele van 6 sebességem .

Mostmár , majdnem minden alkalommal csinálja. Kénytelen vagyok állandóan betolni , nehogy meglepetést okozzon .

Mondanám hogy elállítódott a gyújtás , viszont , semmiféle rendellenes visszapofázást nem hallok. Se előre , se hátra .

Volt aki azt mondta , nem eléggé rúgom meg , és az alsó holtpontról visszafordul . Nade 10-böl , minimum 8x ?

Azonkívül , még 5.-ben is bele lehet kergetni a pirosba , 6. -ban is megy 90 et. mindenféle érdekes jelenség nélkül .

Tehát a gyújtása , nem lehet annyira rossz .

Nyáron volt felújításon, a hiba észrevétele elött közvetlenül szerelve nem lett .

Van valami tippetek , mi lehet a hiba ?

Szeretem , mert a mostani dugókba remekül ki lehet használni , de ez a hiba feszélyez , nem kicsit.

A másik: igaz , hajtom, de sokat eszik , nagyon . A főfúvókája sérült , nem tudom leolvasni . 60v 69-es . Cserélném kisebbre (a teljesítmény rovására is ) . Mekkorával kéne próbálkozni szerintetek ?

Kösz a segitséget    : Gabi