neo007 Creative Commons License 2016.12.04 0 0 2673

"  Nem azert találták ki h kikapcsold ""

:-DDDD

Hat nem . :-D

Azert talaltak ki hogy LEGYEN MÉGEGY OK AMIÉRT BÜNTETGETHETNEK !

100 évig jo volt ugy ? Most meg vilagitsunk a szikrázo napsutésben mint a bolondok ...

 

Mert vakok meg hulyek az emberek es nem latnak meg ugy egy autot kozeledni ha nem világit rajta valami .

Meg van meg egy rakás ránkkényszeritett értelmetlen f..sz szabáj .ahhh .haggyuk.

 

Csak egy nehany pekda . Azert mert ha csak beulok a kocsiba mert fázok es elinditom h futsön de nem ajarom h feltunjon . lám már világit is ezerrel . Netán romantikázok a csajommal az erdoszélén járatom az ejszakába hat tuti hogy mindenkinek feltunik h mi a fasznak all az ott .meg világit . hat nezzuk már meg mit csinal ki az .

Vagy ha alig varja az ember h hozza szokjon a szeme a sotetseghez egy vadászlesen , vagy csillagászakárminn.. es egy ilyen kocsi arrábbáll , na azt megemlegetik:-))

 

Még egy pár ránkkényszeritett szarság , amit azonnal kivetetnék a vezérlőjebol ha valaki megtudnánekem csinálni ...

 

 - Az autostopp kiiktatása ! hogy ne kapcsolja vissza magát minden leállitás után . Agyrém hogy kikapcsolod , de ha leállitod a kocsit minden ujrainditás után ujra ki kell kapcsolnod ha nem akarod hogy funkcionaljon.

 - a motoros csomagtarto felnyitásakor a vilagitás vészvillogo kikapcsolása . Mert villog mint a marha meg világit . Ha akarod ga nem...

- a barom dudálasgatását ! ! Ha kiszalsz es benthagyod a kulcsot . Meg ha ugy szalsz ki hogy akulcs a zsebedbe  mondjuk h  kinyisd a kaput és közben jár a motor   akkor is raddudál .hagy hajja az egész utca a harmas dudaszot..du du du 

 

Előzmény: combi27 (2666)