ysu Creative Commons License 2016.11.29 0 0 432

Én is így éreztem az Egyszerrel és a Szerelemmel. Az Egyszerrel rögtön, a Szerelemmel egy kicsit később, amikor a Nananát elkezdték játszani a rádiók. Én egyébként a Nananát is szeretem, az volt a harmadik legjobb szerintem a lemezen. Nekem két kedvencem volt még arról, amik annyira nem lettek híresek, de a Müpás koncerten énekelte őket, a Boldogság van, és a Jó reggelt boldogság. A többi annyira nem fogott meg. 

 

Most viszont én mindegyikben találtam szeretnivalót. Ezért egyetértek, nehéz sorrendet állítani köztük. Személy szerint nekem legjobban a Jel és talán még a Mosd fehérre ment a fülembe (bár a Mosd fehérrénél először zavart, hogy az első néhány ütem megegyezik egy az Iránytűn kijött dal - Szeszély - első ütemjeivel, emiatt mindig onnan ugrott be a szöveg). E kettőn kívül különösen a szívemhez férkőzött az Egyszer élsz, a Könny csak hull, az Éden és a Tánc is. De tulajdonképpen, ha belegondolok, a maradék kettő, az Adrenalin és A vonaton is tetszik. Tulajdonképpen mindegyiket szívesen hallgatnám koncerteken.

 

Ahogy nézem a különböző véleményeket, én is úgy látom, hogy talán a Jel, az Éden és a Mosd fehérre lesznek a közönség kedvencei (a többi legfeljebb az én titkos kedvencem lesz). 

Előzmény: TonyBrasco (429)