Kedves Fórumozók!
Remélem nem sértek semmilyen belső szabályt a hozzászólásommal. Időnként, bár elég rendszertelenül, szoktam olvasgatni a fórumot, főleg ha valamit keresek. Oly sok minden okosság lett itt leírva az évek alatt, hogy a kérdéseimre általában így is találtam megoldást...
Nehéz szívvel, de úgy döntöttem, megválok a kiskedvenctől és eladósorba állítom az Octaviamat. Hátha van itt a közösségben valaki, aki ilyet keres, én meg boldog lennék, ha értő kezekbe kerülne. Ha ez hozzászólásként problémásnak találtatik, akkor ezért elnézést kérek és nyugodtan kérjetek törlést. :)
Első szériás ráncfelvarrott, 2003-mas modell, méghozzá elég nagy ritkaság. 1.8 T ferdehátú Elegance, nagyon gazdag felszereltséggel (gyári xenon, napfénytető, climatronic, tempomat, ülésfűtés, 4 légzsák, tolatóradar stb.). Én nagyon vigyáztam rá és igyekeztem megadni neki amit megérdemel, ezért nem gondolom átlagos állapotúnak, anno legalábbis nem találtam jobb egynyóctét.
210 ezer valós km - az óra 148 ezret mutat, a kereskedő, akitől 2011-ben vettem, "optimalizált" rajta egy kicsit. Ezt én tudtam a vásárláskor, mert láttam az eredeti tulaj korábbi hirdetését is. Felhívtam, beszélgettünk, ezért is mertem megvenni. Az őt megelőző tulajdonost szintén megtaláltam még a vásárlás előtt, így szépen kirajzolódott a kocsi előtörténete - és ekkor már egyikük sem volt anyagilag érdekelt az eladásban.
A kocsi hobbiautóként volt használva, öt és fél év alatt összesen 35.000 km-t gyűjtöttünk össze együtt. Vásárláskor minden meg lett csinálva vagy cserélve, rengeteget ráköltöttem, pedig nem volt effektíve sok baja, csak ez volt a nagyszerviz. Ha már szerviz: kizárólag a Skoda Patika, a Skodák Palotája, Skoda Mentes és Donibcsi műhelyébe vittem, sufnikóklert nem látott. Garázsban áll és minden létező szervizdoku megvan róla 2011 óta, még a benzinszámlákat is gyűjtöm. :) Műszakilag teljesen hibátlan, kívül azért néhány parkolási sérülés látható. Téli-nyári gumi, utóbbi kiváló, 25 ezret futott Pirelli Cinturato P6.
Sajnálom eladni, de az az igazság, hogy valójában nincs rá szükségem. És meg kellett hozni a döntést, hogy ezentúl más lesz fókuszban. Az ár alkuképes, telefonon mindent elmondok, az autó Budapesten tekinthető meg. Kérésre további fotókat küldök. Sajnos a bal oldala nem látszik annyira, sietnem kellett a fotózáskor. Elérhetőség a hirdetésben, vagy itt privátban. (tanácsokat is szívesen fogadok :)
https://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octavia/skoda_octavia_1.8_turbo_elegance_markafanatikus_tulajdonostol-10837064
Üdv:
upfel