Koszonom!
Gletteles egyebkent nehany "folt" van csak a falakon javitas miatt, a gletteles + 1 reteg festes megvolt mar a legkondi telepites elott.
Most "csak" poros a padlo, illetve csiszolas lesz hetfotol, amire maguk a festok is mondtak hogy inkabb kikapcsolnak a legkondit azalatt, hogy nehogy beporosodjon.
De gondolom az se tul jo, hogy poros azert a padlo, es nincs keszre festve minden.
Persze nem idealis ez, sajnos a rendes gazfutes nem keszult el idoben..probalom kihozni a legtobbet ebbol a helyzetbol, vettem hosugarzokat is pluszba, de nem nagyon mertem ezeket a nehany ezer forintos kis hosugarzokat otthagyni felugyelet nelkul egesz ejszakara, de most lehet hogy inkabb ez lesz (kulonben meg a glett nem fog megszaradni es le fog repedezni a festek..)..talan egy olajradiatort jobban mernek, de az meg eleg lassan fut fel, nem tul hatekony..
A "tisztitas nem egyszeru" altal gondolom azt erted, hogy profiknak sem? Ez minden Daikin-re igaz? Te ilyen 3.5-os kategoriaban mit vettel volna? Nekem egyszer mar volt Daikin-om es semmi bajom nem volt vele, ezert vettem megint ezt.