brazil_8 Creative Commons License 2016.11.25 0 0 2755

Autóval Szigethalom felé az M0-ásra szerintem nem jó választás, szerintem hosszabb úgy az út (időben). Reggelente arra is valami őrület van.

 

Azért majdnem a Rönkitől az állomásig nem rövid az út :( Ráadásul a köves úton én gyerekkel gyalog biztos nem  közlekednék (bár nem tudom te merre tervezted a sétát). Ez az én véleményem.

 

Valami táborok voltak a gyerekeknek nyáron, de egy részt nagyon korlátozott létszám volt a többségnél más részt nem egész nyárra. Erre szerintem ne alapozd a nyári gyerekelhelyezést.

 

Én is Budafokra járok, 6:30as indulással kb 40-45 perc (Kaposvár u vagy Fehérvári út). A hétfő reggel külön extra s...r

Délután visszafelé kicsit kevesebb, de erősen időpont függő.

 

Internet: A település (Dv) nagyrészén van választék T (optika), PR (kábel), Invitel (DSL).

Ebből a T és Invitel van nálam. Mind a kettő stabil, viszont az Invitel csak DSL így kb 15-30 Mbps max a sebesség. A T akár lehet 1 Gbps is, nálam 120 Mbps van (upload irányban 50 Mbps!!). Viszont, hogy azon a részen mi van azt nem tudom, valamelyik szomszédot kellene megkérdezni. Mobil net 4G van ott az biztos, a T-s torony a sirálynál van, a Vodás meg Forcenál, Telenor a Kossuth Lajos u-ban. A T 4G 50-60 Mbps.

 

Közlekedés:

A busz szerintem felejtős, főleg a reggeli dugók miatt, meg lassú is. Bár régebben azzal (is) jártam.

Vonat: gyors, ráadásul új vonatok is járnak már. Ősszel próbáltam párszor (kerékpárral kombinálva), de akkor sokszor késett.

Autó: kb 3-4 hónapja a Cola lámpa/M0 miatt szívás reggelente. Időben kell indulni, de számomra még mindig ez kényelmesebb és leggyorsabb mód az utazásra.