Astrojan Creative Commons License 2016.11.24 -1 0 1032

Nem, a kettő különböző dolog. A cnégyzet az egy becslés tőlem, más oka van amit nem szívesen szellőztetek kekeceknek.

 

A 1.21×10^44 newton nyomóerő Newton törvényéből vezethető le, az egy pontos, kisérletileg százszorosan alátámasztott érték.

 

Az elektromos töltések lokalizációja nem lesz olyan nagyon fantáziadús ha megérted a modellt teljes egészében, a modell logikájából adódik, ha már érted akkor nyilvánvalóan adódik.

 

Ennek a modellnek nagyon sok kisérleti igazolása van, azt kell mondjam minden kisérlet támogatja (!)

 

Csak a kisérleteket a fizika kisajátította magának a saját szájíze szerinti értelmezéssel, erre a legjobb példa a Pound és Rebka kisérlet. Egy csomó kisérlet meg egyszerűen félre van értve vagy hibás. De van olyan is ami szimplán hazugság (Hafele).

 

Például az elektron tóruszmodell mostanában kapott kisérleti igazolást ahol felfedezték a gravitont (csak még nem tudják).

 

Az elnyelt gravitonok fűtik a Föld magját, fűtik a csillagokat. A fehér törpék például nem képesek kihűlni soha. Ezenkívül az elnyelt gravitonok képesek lehetnek elektromos töltéseket megkötni, hiszen ők alkotják a barionos anyagot (elektron, pozitron, proton, antiproton) és a fényt is. Nem tudom megbecsülni a tömegképző folyamatok mértékét, de vannak olyan elképzelések is, hogy a Föld drámai módon hízik, bár ezzel a magam részéről nem értek egyet (pl azért voltak régen olyan nagyméretű állatok, mert akkor a Föld kisebb volt és emiatt kisebb volt a gravitációja tehát nagyobbra nőhettek az élőlények).

Előzmény: őszszakál (1029)