Astrojan Creative Commons License 2016.11.23 0 0 1024

Szerintem elég sokmindent, csak néhány példa,

 

1. magyarázatot ad a protonok és elektronok spinjére (amit a fizikusok nem mernek valódi keringésnek nevezni, mivel az ő modelljükben nem kering semmi)

2. kettő elemi részecskéből építi fel az anyagi világot, csak ez a kettő elemi részecske van, a többi ezekből épül fel. Nincs 150 féle elemi részecske.

3. logikus magyarázatot ad a párkeltésre, az anyagi világ (úgy értem a barionos, normális anyagi világ) képződésére fényből.

4. az elektron nem elemi részecske, kettő elemi energiarészecskéből épül fel. Láss csodát, az elektront már kettéhasították a jóslatnak megfelelően.

5. azt jósolom, hogy a proton ugyanúgy épül fel mint az elektron, csak a tükör részecskékből. Következésképpen nincsenek benne kvarkok sem gluonok.

6. azt jósolom, hogy nincs erős kölcsönhatás. A magban a protonokat magelektronok tartják össze és az atommag deutérium és trícium blokkokból épül fel.

7. állítom, hogy azért bomlik a neutron elektronra és protonra mert abból épül fel. Értelemszerűen a neutronban sincsenek kvarkok sem felkvárk sem lekvár k.

8. a modell magyarázatot ad arra az abszurdumra, hogy az elektronhéj miért nem zuhan bele az atommagba.

9. hihetetlen egyszerűséggel jósolja meg miképpen bomlanak az izotópok és miért.

10. magyarázatot ad a foton tulajdonságváltozásaira egy hullámhosszon belül a foton szerkezetéből adódóan.

11. magyarázatot ad a lézerfény viselkedésére és annak okára.

12. a modell magyarázatot ad a világ keletkezésére az Ősrobbanással, természetesen nem pontszerű forrásból hanem egy előző Univerzum hirtelen összeroskadásával megszaladó szuper fekete lyukból.

13. hirtelen ennyi de mégegy rizsa és elfelejthetsz, ok? A tisztességes érdeklődésre szívesen válaszolok.

Előzmény: pk1 (1023)