Astrojan Creative Commons License 2016.11.22 0 0 1003

..of course more observations should be made.

 

Láthattad mivel fejeztem be 954-et, vagy talán azt követelnéd tőlem, hogy magam repüljek a Holdra egy fotométerrel? Rajtam követeled, hogy a tudományos világ hülyékkel van tele és nem ugrottak rá arra a hírre, hogy megtalálták a sötét anyagot?

 

Tehát, egy élére állított galaxisban tízszeres mennyiségű anyagot találtak mint amennyit addig láttak.

 

A laszti nem nálam pattog, ne rajtam követeld a további vizsgálatokat. Ezt cáfolni kell de nem nekem. Neked kell cáfolni, mert ha nem akkor ez a vizsgálat eldönti az idióta wimpek sorsát. Csak ugye nem hiszed el.

 

De addig amíg évtizedeket kell várni, hogy egyáltalán valaki felérje ésszel, hogy a H2 sokkal stabilabb mint az atomos és a H2 egyedül képes megmagyarázni a hiányzó sötét anyagot, addig nemsok jót lehet várni a fizika-kozmológiától.

 

Nem én fogom megismételni a kisérletet másik galaxisokkal (az előzetes vizsgálat eredetileg az NGC 6946 face on spirálgalaxison történt, tehát az NGC 891-en történt vizsgálat már ismétlésnek minősül). Nem tudok róla, hogy később elbukott volna Valentijnék megfigyelése.

 

Bezzeg a Higgs bozont azonnal elhitte mindenki a hihetetlen arányban számítógéppel kiválogatott mintákkal a semmit.

 

A gyorsulva tágulásért is Nobel járt egyetlen SN vizsgálatára amely olyan messze van, hogy még a host galaxis is alig látszik.

Előzmény: construct (998)