Saughassy Creative Commons License 2016.11.20 0 0 15629

A Smart kivetelesen egy hasznos dolog, amint tullendul az ember a romatikazos Grundig, Sony Trinitron korszakan. 

Kapasbol ket komoly szolgaltatotol, a Netflixtol es a HBO Go-tol fosztod meg magad, ha nincs a tevedben kliens. Vagy jonnek a barkacsmegoldasok, plusz nyuggel es koltseggel. A Netflix mar 4k s tartalmakat kinal, akar az Amazon Prime.

 

De a filmlejatszashoz is nagyon jol jon am a DLNA kliens, amit termeszetesen mobiltelefonrol vezerelsz, a film pedig a NASodrol erkezik, mert olyan elavult es DRAGA adathordozokkal nem szivatja magat 2016-ban az ember, mint a DVD, vagy a Bluray. 

 

Abba ne menjunk bele, hogy a Samsungokkal mar egy Smartthings Hubot is kapsz (ha mar benne van a kapacitas, miert is ne), ami egy okos otthon alapja lehet. Vezerelhetsz vele mindent, de tenyleg mindent a lakasban. Vilagitast, redonyoket, riasztokat, klimat, kerti locsolot, akarmit. 

 

 

 Lehet erre mondani, hogy te csak egy tevet akarsz, csak eppen ma mar mindenben szamitogep van, a fullHD adas normalis minosegu megjelenitese, rogzitese, a PIP es hasonlo elvarhato minimumok olyan szamitasi kapacitast igenyelnek, aminek az egyeb Smart funkciok mar meg sem kottyannak.Ezt nem kihasznalni: pazarlas. Aki nem kinal smart funkciokat, valojaban az lop meg. (Leszamitva a legolcsobb kategoriat)

 

De probalj meg osszerakni egy hazimozit, ahol az erositovel szeretnel vezerelni mindent. Elsore minden egyszerunek tunik, csak aztan jonnek a nok, es az o elvarasaik. :) A CEC, az ARC es hasonlo remalmok sokaig tudjak am kiserteni az embert. Es valahol mar azok is a Smart kategoriaba tartoznak.

Előzmény: Törölt nick (15620)