Astrojan Creative Commons License 2016.11.18 0 0 979

Úgy jön létre H2 molekulákból ahogy létrejön atomos hidrogénből, héliumból, oxigénből vagy bármely más gázból amiből felépül egy csillagközi, galaktikus köd, semmi értelme leválogatni a H2 -t, mert ugyanúgy viselkedik mint a többi gáz alkotórész.

 

A Te képeden úgy gondolom a galaxisclusterek hálója van, ennek szerintem semmi jelentősége nincs a H2 szempontjából.

 

A H2 molekulákat egyszerű kovalens kémiai kötés tartja össze ugyanúgy mint a földi hidrogén molekulában. A csillagképződés folyamatában disszociálnak kettő felé, kettő atomos hidrogén keletkezik belőle, mert egyre melegebb környezetbe kerül.

 

Semmiképpen nem kell folyamatosan áramlani, örvényleni a H2 -nek másképp mint ahogy az a gáz teszi amit távcsövekkel látunk, hiszen a H2 eddig is ott volt csak eddig nem láttuk.

 

Mozog hát, minden mozog és ez elég nagy problémát is okoz. Ugyanis ezek a struktúrák, galaxishalmazok olyan mértékű rendezettséget jelentenek aminek kialakulásához egyszerűen kevésnek tűnik a rendelkezésre álló idő, a 13-14 Gév, gondolok itt pl. a Nagy Fal-ra.

 

Miért nem ugrottak rá a H2 sötét anyagra? Senkinek sem érdeke egy ilyen gigabakit kaparászni, úgy tűnik. Nem sokan képesek rá, a világűrbe kell telepíteni IR spektrométert és érteni kell hozzá. Könnyű kicenzúrázni ha valaki bele akar köpni a wimp levesbe. Hazugság az egész világ.

 

 

Bétaverzson: azért értelmezed rosszul mert az egyenletekből egy szédületes marhaság következtetést halmazt vonnak le,

 

1. szingularitást ami szinte nevetség tárgya

2. megálló idő, ami hazugság, kisérletileg nincs bizonyítva. Az erre irányuló nagyon kevés és felületes kisérletek egy része tiszta hazugság vagy csak egyszerűen csalás (ld Hafele kisérlet)

3. amit Te mondtál pl, a BH -nak nincs felszíne.

 

Igen, van jó értelmezése a relelmnek, ez a következő: a relelm a nyomó gravitációt írja le, rosszul. Az egyenletek nem a tér vagy a téridő görbülését írják le mert olyan nem létezik, hanem a gravitációs sugárzás gradiensét írják le ami a tömegek közelében áll elő. Azért áll elő mert a tömeg elnyeli a gravitonsugárzás egy kicsinyke részét.

 

A tragédia akkor születik amikor ész nélkül extrapolálják a téridő görbületet a tömeg belsejében amikor a tömeg középpontja felé haladsz.

 

Pedig a tömegben befelé haladva csak egy határig nő a gravitáció, aztán pedig tovább haladva a középpontig már csökken és nullához tart. Nem a végtelenhez, ez szarvashiba.

 

Az eseményhorizont mint már írtam azért takar, mert ott már a kifelé tartó fény sebessége nulla, tehát kívülről nem látod. Ugyanitt a befelé tartó fénysugár sebessége 2c. A fénysebesség irányfüggő.

 

Biztosan van felszíne, nem ezt kell igazolni, ez a normális. Neked kell igazolni, hogy a mindennapos tapasztalattal szemben nincs felszíne, hiszen ez egy baromira erős állítás ám.

 

Ki mondta, hogy a fénysugár nem tud létrejönni? Ez is igencsak erős állítás ám. Semmi nem utal erre a butaságra csak megint az agyament egyenletek, de ez édeskevés. A fény létrejöhet mint máshol, csak irányfüggő a sebessége.

 

A befelé tartó fény sebessége 2c és rohamosan gyorsul ahogy a gravitonszél befelé fújja.

Előzmény: nyemi (978)