Astrojan Creative Commons License 2016.11.18 0 0 975

"Fekete lyuk esetében azonban felszínről nem lehet szó.  Nincs neki olyanja"

 

Na lám, innetől kezdődik a tévelygés vagy csak egyszerűen a hazugság. Gondolod ezt abból, hogy némely egyenletek megoldásait próbálod értelmezni, rosszul. Semmiféle bizonyítékod nincs arra nézve, hogy a fekete lyukban lévő csillagászati objektumnak nincs felszíne.

 

Az objektum valószínűleg egy összepréselt neutroncsillag amit nem látunk mert az eseményhorizont eltakarja. Biztosan van felszíne és ha befelé esnél akkor koppannál. A "fekete lyuknak" nem az eseményhorizontnál van a sugara hanem a benne lévő objektum felszínénél.

 

Az eseményhorizont csupán egy képzeletbeli felszín ahol befelé éppen c sebességű "gravitonszél" fúj, emiatt a kifelé tartó fénysugár áll, ezért a megfigyelőhöz soha nem fog eljutni. Ezért nem látjuk a BH -ban lévő objektumot. Semmi okod nincs azt gondolni, hogy ott nincs egy objetum. Csak nem látjuk.

 

Ha azt állítod, hogy a sugara nulla és mégis esetenként sokmillió Naptömege van akkor ezzel megerősíted, hogy szingularitásban gondolkodsz amely pontban még maguk a fizikusok is azt állítják, hogy a függvényeik kezelhetetlenné válnak.

Előzmény: Bétaverzson (973)