Zauberfl Creative Commons License 2016.11.15 0 0 3

Szervusztok!

Valamikor, már sok évvel ezelőtt, egy kanadai oldalra tévedtem, ahol ottani magyarok beszélgettek, itthoniakkal is. Akkoriban kezdtem el közzé tenni felvett műsoraimat, azzal a meggondolással, hogy a külföldön élő magyarok tudjanak az itthoni színészek művészetében gyönyörködni. Felemelő érzés volt látni, hogy nemcsak kanadai, de német, dél-afrikai, egyiptomi letöltések is voltak. Sőt, egy ausztrál partner lehetővé tette, hogy a Rapidshare-re fel tudjak tölteni. Nemcsak a közzététel miatt indítottam ezt a fórumot, hanem azért is, hogy a megszűnt szinház.hu rengeteg témáiból minél több újra megelevenedjék.

Sajnos roppant képzetlen vagyok, ezért nagyon szívesen venném, ha egy-egy esetben hozzáértőbbek, de akár laikusok is, elmondanák véleményüket egy-egy színdarabbal, színésszel, alakítással kapcsolatban. Akár pozitív, akár negatív az a vélemény, én kíváncsian várom. Sajnos, tőlem csak annyi telik, ez, vagy amaz valamiért tetszett, esetleg épp nem.

Most hétfőn adták a Kegyencet, Gábor Miklós, Mensáros, Tolnay stb alakításában.

Velük kezdeném a sort, egy tavalyi felvétel alapján. A felvételt  1969-ben készítették.