W0l4ND Creative Commons License 2016.11.15 0 0 618

Szisztok! Uj az oldalon es nem tul regota egy 2.7 CRD LTD buszke tulajdonosa. Probalom lassan osszerakni, hogy minden klappoljon, de van 1-2 dolog, amiben a segitsegeteket kernem...

 

Az egyik ilyen, hogy az auto, uszik/libeg. Ugy erzem nem a futomuvek, vagyik a kerekek rendesen az aszfalton vannak, hanem a felso resz es foleg hatul, minden kis uthibara libeg. Uj gumik, centirozas, futomuallitas megvolt. A legutobbi muszakin azt jeleztek, hogy a rugok korrodaltak, de az autoszerelo azt mondja, hogy azok meg rendben vannak. Olyan erzes az auto, mintha ki lenne emelve (de nincs rajta tunning, szerintem ezek meg a gyari cuccok rajta) es azert libegne. Van valakinek hasonlo tapasztalata? Ilyen az auto gyarilag vagy a lengescsillapitok halltak meg? Ha igen gyariakat erdemes belerakni vagy erdemes valami mast keresni, ami mondjuk kemenyebb?

A masik kisebb gond, az egy "viz az uzemanyagban" check lampa, ami bekapcsol, amikor bemelegszik a motor... Elmeletben minden szuro ki lett rajta cserelve vasarlas utan az olajjal egyutt, de a hibajelenseg maradt. Viszont az auto ennek ellenere muxik minden tovabbi nelkul... Erre vlmi 5let?

 

...es az utolso. A kormany szervonak (szoval nem elol a futomunek) mindket vegallapotaban eleg borzalmas hangja van. De csak a vegallapotokban, egyebbkent hang nelkul teszi a dolgat. A meghajto szijjat kicsereltuk mar, mert az eleg ramaty allapotban volt, szervo olaj szint rendben. Lehet, hogy szervomotor cseres? Valami otlet?

A difi es az automata valto olajanak csereje engem is erdekelne. Nem fogjatok veletlenul dokumentalni? :)

Elore is koszonom! :)