repcsepista Creative Commons License 2016.11.08 0 1 1312

Notradamus: Election 2016 (U.K.- gyarmata JEWusa -sárlik... a profán ((judóchristylán na az orozlán Juda first...ami ma a ciss palestinia)) prófécziába U.K.-nak JEWuka AZ OROZZLÁN SZÁNYA O OO OOO...)
               1.: Men ez a dokufilm a T.V. állomásokon, s uj, én is most láttam, egy pár perccel ezelőtt... érdemes megnézni...
               2.: Amit az álmaimat leritam... az UGY VAN! - azzal kapcsolátban is hogy holnap KIT ÜLTETNEK FEL... A LÓRA? - Na Roni..látod ezeket a lovakat...azaz kit tesznek lóvá lóvé... na nugi mert téged meg engemet meee... akarná ná ná ná...(U.S.A.-nak nics szüksége katonaságra... hanem U.K. meg jUKa, mig háborukra... nem beszélve örökké armegedózerozunk - s doomsdayozunk bennetek mert husotoknak puhintása...)
                3.: Most voltam egy emergecy hiváson... na a mi mindennapi eledelünket...de biza hasznos munkával csak...a mindennapit...ami azon felül az az ördögtül van...tehát ha ténleg igazhivó vagy...lógunk mit dümölcs a fán... jamit akarok...annál jobban érdekel hogy mi van, mi van? - az eném... pu!
                4.: A mostani választással JEWukába? - nincsak a KIGYÓ FEJE AZ U.K. VALA, AMI DAVID TRÓNA TROTTT...NA AZÉRT MEN A A A... HABIRUZÁS NOS MIÓTA... NA EGYEDÜL CSAK A MAGYAROK TAPOSGATTÁK A KIGYÓ FEJÉT, AMI RÁ RÁ RÁ ...TEKERGŐDZENE ZENE? -BONA ERRE A GOLÓBISRA DEEE...
                5.: A mostani választással kapcsolátban amit leritam az van!!! -hogy mellik szukajércéjük lessz kakasülőre emelve ... azt is leritam hogy ... na a filmben... blDondy az Donald, mig kétségetlen AccHilla... na ollan gépezete vala fent a felleggekbe... meg álmodtam...hogy hasnló mint Bernia... na a végin...ami eddig is...ma ugganaz...hogy mégis történhet varázslat... azomban a kimenetel...jönni kell egy 1776 ContitutiNACZIONALISTA amcsinek de az kimondottan a 3. - párt lenne... ha lenne... mig ha blDondynk c seggre lett ejtve...használták mint egy cotton gumit?
                6.: Vida...mert az U.K. meg hivatalosa..kicc Belfeggur jó cobb...ra? - a farka...na azok N.1. a MAGYAR MEG MAGYAROK...EMLÉKÜNK KIIRTÁSA... ami ha össze tudnák ugrasztani ...nincsak MA MÁR AZ OROSZ NÉPEKKEL ... mig Amcsinak nehéz lett volna...a Szovjettel... osztán a szegén nyemeceknek... a jappán Kokassal meg MuccuLina krin a pcsa... értem...MINDEN EMBER EGYENLŐNEK SZÜLETETT...na ez tulon tul vala...Na a NÁZik..(ORSZÁG OK NEM JÖN JÖN JÖN A KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE...abcullaultima 1776 Amcsi lekópirozása deee... ami késik nyullik link lank lakatol...
             Isten birkája még buuu...
...U.i: amiért Dondyra szavazok, mert tüzzel vassal minden szöges dróttal ezt a borzalmas zambi inváziót le kell állitani de a HABORUZZÓKAT IS...TÜZZEL VASSAL MEG VILLÁMOK AZ ÉGBÜL BUUU...BUMM. MINDEN FEGYVERT AMI NEM SZEMÉLYES ÖNVÉDELM A TÜZBE ...EKÉT EKEVASAT CSI NÁLNI BELŐLE... NA AZOKKAL AKIK IGEN IGEN HÁBORUHUHUHUUUU... NE ÖLJ! GONDOLÁTBAN SEM S NE FAJTALALNKODJ! GONDOLÁTBAN SEM... EZ AZ EGY... MEG LETT NEKTEK MONDVA HA NEM...