repcsepista
2016.11.02
|
|
0 0
1311
|
GOLÁN? A HALÁL HALÁLA ANGYALA FELJÖTT... KÖZÉP KELETEN KELLETTEN... AN -GO -LÁNY...LOBBOG A HAJA HAJJA HAJJA HAJJJ... 14.: Látó vagyok, ami van a Magyar x Magyarok Országosok x Mennyországosok, ming akik NAGY KÁR -KÁROGNAK AZOK ÖNGYILKOSOK, S MINDEN AMI KING (GODDOG -DÖG) HIERERCHIVÁSOK...AZOK ÖNGYILKOSOK!!! Boccásatok ki...de amit ma akarok, az friss tapló?- vagy lapu levél...vegyétek egyétek, ingyen...lásd jövel s vegyed az élet taplóját ingyen, meg élét vize... 15.: Amiket leirtam a prófácziállás meg jövendőbe látás... na CSAK MAIS VAN!!! -amit megint ha hunyorogs látod hogy ami van, csak az van, na ami nincs...ugyis elmulik...deee...volt? 16.: Nagyon sokan kellett olvassátok amit tegnap este irtam... na azzal kapcsolatban ismét egy ujabb JELENSÉG!!! Na az összes háboruk U.K.-VAL KEZDŐDNEK MEG VÉGZŐDNEK DEEE... 17.: Röviden... amit lassan belénk vernek...az az hogy JÖNNI FOG EGY BORZALOM SZÖRNY...AMI ITT VAN!!! NA AZ EGY ABCAULTRA DOOMSDAY ANGYAL...AMIT A ZSIDÓK GOLÁN -NAK HIVNAK!!! Most csak röviden...hogy AZ!- EGY ÓRIÁS (EMBER ALAKU) AZ AZ ANGYAL...AMIT MÁR NEM EZ AZ ELSŐ JÁCCMA HOGY EGY ABCAUTIMÁTUM KIRÁLYOK X KIRÁLYSÁGA LETT...VOLNA! SMIRNA! FSSS....NOS MINDEN EREDETILEG KÉSZEN...A KIRÁLYSÁGOK - KIRÁLYSÁGA IS... AMIT MINDENÜTT...FŐLEG A ZSIDÓK (PÉNZGYÁRAK MEG CONTROLLA...DE EGY ZSIDÓ CSALÁD X CSALÁDOK KEZÉBEN MINDENÜTT E GÖNBÖCÖN BELÜL S PEREMÉN) MEG ALLAHTTUK AZ ÖSSZES KIRÁLYOK KIRÁLYÁT VÁRÓK... VÁRNAK AMI SOSE VASÁRNAP DER KISKEDDEN SOSE VOLT S LESSS... 18.: NA EZ A ANGYALI LÉNY..MA MÁR...NÉZZÉTEK MEG KÖZÉP KELETET...NA EZ EGY ...UGY IS HIVTAM HOGY VISSZA HIVÓ...AZAZ EZ MINDENT DEMATERIZÁL S MEGSEMMISIT...TESTET LELKET EMLÉKET GONDOLATOT ÁLMOT...ami ha nem emlékszel az álmOdra... már ...pont ma menn egy filmsorozat: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D... ahol a fekete (gost) szellem ha csak megérintett is... dög vagy!!! 19.: Na leirtam...hogy JEWusa-val az fog történni mint a Párja a Sarkan Kigyóval...(VIDA A KIGYÓK KIGYÓJA U.K.!!!) osztán EZT A BORZALMAT...CSAK KÖRBE KELL VEGYE KEZDEMENNYEZNI KELL U.S.A. S RUSSIA S AZ EGÉSZ FÖLD MINDEN NEMZETE KÖRBE ZÁRNI A cis palastinát s TOTA DE TOTA LEFEGYVERZNI HOGY NEM NEM SOHA...MÉGEGGZER FEGYVER NEM HOGY HALÁLT... BÁRKI IS GONDOLNA NA NA NEEE... 20.: Na amit ma IZRELER -NEK hivnak, kik vannak megette??? Kik hozták létre...(U.K. DA KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBEN CAMMOG...) nosza valóban igy vagy ugy az egész...nincsak ami UJ JEWRUSALOM... NA HA MOST DOOMSDAYOZNAK AZ A RÉSZE A FÖLGÖMBNEK...CSAK KRÁTEREK MARADTAK...TEHÁT AZ EGÉSZ FÖLD LAKOSA ÉRDEKELT...nincsak a zerencsétln Úruqijak jak jak jak... Isten raccka...itt a gyapjam... husom? -neee... ...fidelem, ha megtehétem... talán láthatóbban meg meghat hat hat hat...fenekünk ptthahaha... |
Előzmény: repcsepista (1310)
|
|