hayalilo Creative Commons License 2016.10.30 -4 2 406209

Aztán...van itt még valami, amit nem értek - és tegnap pedzegettem már.

Gyakran lobogtattok egy - valami amerikai herehír-harangtól átvett - adatszolgáltatást, amely szerint a párkapcsolatokban 70 %-os arányban a nők "bántalmaznak". Férfiakat, természetesen,. Nomost...hogy is van ez?

 

Ebben a topikban a nőgyűlölő oldal szünet nélkül a férfiak felsőbbrendűségét hozsannázza. Hogy a férfiak fizikai ereje nagyobb, szellemi képességeik magasan meghaladják a nőkét, és egyként is: higgadtak, határozottak, racionálisak, döntőképesek...predesztinált "vezérek".

 

És akkor...kiderül, hogy a nők...verik őket, mint a répát, ők pedig - maximum - a sarokban szepegnek (és nem! - valamiért nem pattannak meg az otthoni arénából, miután ronggyá verték őket...érdekes. Talán mazochisták?)

 

Amin fennakadok, tehát az, hogy ezek a NAGYOBB FIZIKAI EREJŰ, SZELLEMILEG MAGASABBRENDÚ, HIGGADT, HATÁROZOTT, RACIONÁLIS lények hogy-hogy nem képesek - fizikai s szellemi erőfölényüket (:-P), legendás higgadtságukat és döntő- (valamint probléma- és helyzetmegoldó) képességüket latba vetve LESZERELNI, LENYUGTATNI egy - kétségbeesésében - fizikai agresszióhoz folyamodó nőt, aki (helyeselhetetlen módon) odáig jutott, hogy lekever nekik egy taslit?! Hiszen a közmondásos fizikai és lelki):-P) erejükkel csak annyit kéne tenniük, hogy megragadják a két csuklójánál fogva, higgadt-határozott:_P, probléma-megoldó erőszakkal űlőhelyzetbe nyomják a kanapéra vagy az asztal mellé - és ellentmondást nem tűrő, higgadtan autoritász-teli hangon azt mondják neki: "Most pedig idd meg ezt a pohár vizet, nyugodj le és beszéljünk!".

 

Ezek a felsőbbrendű:-P lények: a férfiak, hogy nem képesek ennyire?? A rengeteg-nagy testi-szellemi erejükkel?!:-DD Hisz nem volnának arra kényszerítve, hogy azt a taslit orrcsonttörő balegyenessel viszonozzák - ha ők nemüknél fogva mindenben többek-jobbak, miért nem képesek egy verekedő feleséget - ésszel/erővel - leszerelni????

 

Talán....mert nem többek és nem jobbak - semmiben?!

Előzmény: bödöshagymáskékrétes (406200)