Mokany67
2016.10.29
|
|
0 0
87
|
Nekem nem sikerült jó állapotú használt törésmentes SW-T-t vennem. Nem csak pénz kérdése volt. Amiket megnéztem, mindegyiken találtam valamit ami annyi pénzért nem tetszett. Úgy döntöttem, veszek egy enyhén sérültet jóval piaci ár alatt amiben valósan kevés a km. No ezekből is megnéztem párat, mire rátaláltam egy 6500 km-ert futott valós adatú darabra. Ugyan, szinte kosárban érkezett de látható volt, hogy a sérülése egy elcsúszásból származott. Megpróbálták összerakni de beletört a bicskájuk, így megunva inkább eladták. Motorikusan és egyéb szerkezeti egységileg ép darab. "Csupán" a lámpák, indexek, és jó néhány műanyag darab volt sérülve. A legtöbbet lehetett javítani. Itt kezdődött a legó. Ennek a motornak az elejét hátulról kell elkezdeni bontani. Rengeteg bontási ábra beszerzése után és kb 2 hónap intenzív szerelés után összeállt. Most gyári, (mivel én raktam össze) így tudom, hogy jó is. Persze könnyen beszélek mert van egy elég jól felszerszámozott műhelyem amiben rajtam kívül még van egy jó szerelő is. Otthon nem álltam volna neki. Most nem igazán cserélném semmire. |
|