repcsepista
2016.10.26
|
|
0 1
1307
|
The Kin(God) dombok hullahegyek az Egekbe há há há... 1.: U.K. Atomháboruval fenyegeti Russia-t, hellbe vagyunk, azaz sokkal közelebb történt amit láttam sorozatba mint... 2.: Azonnal itt van az egyik Kingdumás... de egyse tudja mi van, mi lesz...lessz ami lessz lesss... http://www.carlgallups.com/ 3.: Na U.S.A. -ha az akarna lenni aminek lennie kell... ugyanis ORSZÁGOK - ORSZÁGA - TESTVÉRISÉGE... itt a krds: vajon mennyire ismerték a MAGYAR TESTVÉRI 10 TÖRZS - SZÖVETSÉGET... ami monduk nem ismrték? - nem létezik mert 1848 -ban még a Magyarok Istenére eskü eskü eskü... tehát még az akkori magyarok is ismerik azt a TESTVÉRI MAGYARORSZÁGOKAT aminek a határa nem csak e föld kerekseggére kiterjed, hanem egy az egyben kapcsolátban vagyunk Égi - Testvéri -Országainkkal x Mennyországainkkal sottt...Amiképpen a Mennyekben ugy itt is sss... 4.: Monduk a HELLENLEGES EXTRA FEGYVERKEZÉS ÉS ÉS ÉS...na ha U.K. S jUKa-val kell leszámolni...ami inkáb U.K. S jUKa-t elsoként kell lefegyverzni!!! Amit már régen mondogatok hogy U.K.-ért volt minden háboru... na most még nem fejtettem ki...ha átgyüttök a mi is ufok vagyunk!- vagyonunkba akkor igenis itt vannak azok a FEKETE IDEGENEK... na ezeket nem lehet látni...még, de ami késik nem mulik... 6.: Amit most akarnék... hogy U.S.A.??? -ha nem KIRÁLYSÁG TÖBBET...akkor csak az amit halálnak -döghalál -betegség - döglodés - halál kivánság... az csak kivánság... nosza...HA NEM ALLÁ - FELÉ - ÜBERFELÉ RENDELT TÁRSADALMI FORMÁKON KIVÜL VAN MÁS IS...AKKOR SE A TESTVÉRI -MAGYARORSZÁGOK SEM AZ U.S.A.(TESTVÉRI ORSZÁGOK U.S.EART.???- NEM ÉRHET VÉGET...ÉRTITEK A GÜLÜMBSÉGET... NA OLLAN HOGY NINS CIRÁLY...(KÁR?) LEHET OLLAN, NINS IS OLLAN TALÁN... Itt van egy uj film...Doomsday: 10 Ways the World...2016. Uj film, foleg JEWusa meg jewRussa közt...ahogy Mórickáék elképzelték deee... 5.: Ezt Vasárnap este óta akarom feltenni... Most hallgatom a coasttocoast-on ezt a gyereket:http://www.unicusmagazine.com/ ... azt hiszem már beraktam de nembitta... azzoommban...láttam... egy nagy... közel a föld -pereme felszinéhez egy nagy Ufó - bázist... amit ő is emlit...
Isten barma buuu...még buuu... ....Apropogtato... van egy uj film: God of Egypt... érdemes megnézni... |
|