Néhány észrevétel a Pavonival kapcsolatban a többi Pavoni-használóhoz:
- Minden használat után öblítek egy-kétszer, de így is elég sok zaccot leszed a felső-szűrőről illetve a tömítő gyűrűről
a fejtisztító kefe. Ez normális?
- Az ilyen öblítéskor azt látom, hogy nem egyenletesen terítve jön a víz a fejből, hanem kicsit aszimmetrikusan. Én azt várnám,
hogy szépen egyenletesen zuhanyszerűen jöjjön a víz. Nálatok hogy van ez?
-Valaki írta, hogy a Graef 800 nem biztos, hogy elég lesz ehhez a géphez. Nos, úgy tűnik, igaza van, mert Graef-en egy fokozat
választja el azt a finomságot, aminél alig bírom átnyomni a vizet attól, aminél meg már egész könnyen megy le a kar. Persze lehet
játszani a tömörítéssel, mennyiséggel, de akkor is. Szerencsére, a napokban érkezik egy Fiorenzato F5. Kíváncsi leszek...
A kávék viszont továbbra is nagyon jók. Most már kimondom: jobban tetszik az ízvilága, mint a Gaggia Classic-kal készített kávéké.
Nagyon jó vétel volt, nem bántam meg, sőt! (És még csak most tanulgatom.)