cirrocumulus Creative Commons License 2016.10.21 0 0 6074

Már a GALAKTIKA is ajánlja Erdész Robi könyvét :o)))
SF-regény a Solaris egyik alapítójától
"A COLOSSUS egy új trilógia első darabja, amiből kiderül, hogyan függ össze egymással egy terrortámadás, egy sorozatgyilkosság, a MyWords nevű számítógépes játék, a teremtő és az emberi létezés helye az univerzumban."


* * * 
A beharangozó videó alatti ajánló:

 

"A C O L O S S U S Erdész Róbert MyWords trilógiájának első kötete. A történet egy sokkoló terrortámadással indul, amit egy brutális gyilkosság követ, majd még egy meg még egy. Végül már az FBI és a hadsereg is beszáll a különös hajtóvadászatba, ami egyre zavarbaejtőbb fordulatokat vesz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy a világon semmi nem az, aminek látszik. 
A valóság szövetén keletkező seb nem hiba, hanem esély, a helyzet kulcsa pedig nem valami titokzatos ERŐ, hanem egy számítógépes játék: a MyWords. 
Az alapkérdés pedig egyszerű: kell-e a teremtmény fölött Teremtőnek is lennie?
S ha igen, mi az? Isten? Evolúció? Vagy valami egészen más....
Maga a regény egy kilátástalannak tűnő menekülés története, ami aztán váratlanul újraértelmezi az emberi létezés helyét az UNIVERZUMBAN. 
Egy trilógia első kötete a COLOSSUS. És mint ilyen, csak a kezdet...
A trailer zenéjét Erdész Tamás írta, hangszerelte, énekelte és játszotta föl a stúdióban. Vokál: Ullmann Zsuzsa. A dal címe a regény mottójául is szolgáló Samuel Beckett idézet: "Words are all we have... / Szavak, szavak, ez mindenünk..." "