Nazareus Creative Commons License 2016.10.18 0 0 110

Helló NZsu,

 

Most gondolkodunk a Rogers iskolán hamarosan suliérett porontyunknak. A Rogers módszer kifejezetten szimpatikus nekem, azonban az iskola nem tudom mennyire követi az eredeti szellemiséget és mennyire jó. Emiatt érdekes a véleményed és mindazoké, akik már tapasztaltak ebben az irányban.  

 

Azonban néhány dolog nem tiszta az irásodban:

 

1. Irod: " úgy tudom, hogy A TANDÍJ 100000 FT/HÓNAP.", most "úgy tudod" vagy biztos vagy benne? Azt irtad jártatok oda...

 

2.  Irod: "Konkrétan a gyerek nem kapott semmi sürgős segítséget, viszont  tanár a gúnyolódó fiút végighúzta a lépcsőn, konkrétan a grabancánál fogva." Ez miért baj? Pont ezzel kapott segitséget a gyerek, nem? Ha egy gyerek a másikat döfködi ceruzával, akkor nem tartom nagy bajnak, ha a grabancánál fogva húzzák el...

 

3. Irod: "A szülők, akik a gyerekem csoportjába jártak, összefogtak a tarthatatlan helyzet orvoslására, aminek az lett a következménye, hogy másfél év után elment a tanár és a brutális kisfiú." Ezek szerint az élmények legalább 2 évvel ezelöttiek. Akkor amiket leirtál ezek szerint nem friss információk ugye?

 

Egyébként amiket irtál a többi másik gyerekröl (brutális kisfiú) sajnos minden iskolában elöfordulhat, csak ott nem merik a grabancánál fogva húzni, mert félnek a szülöktöl, hogy megverik. Persze ez máshol sem jó! Nem védeni akarom! A Gordon módszer szerintem nagyon jó, de nyilván nem alkalmazható minden esetben és nem is szabad. 

Előzmény: Törölt nick (109)