zsistvanka Creative Commons License 2016.10.17 0 0 6074

Kedves Fórumozók!

 

A Nádorliget utcai lakóparkban az alábbi paraméterekkel rendelkező ingatlan eladó.

Érdeklődni lehet: 06305435310

 

A TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI: 
Az újszerű, hét emeletes társasház 2007-ben került átadásra. A ház kívül-belül kifogástalan állapotú. A lépcsőházban 2 lift is van. A ház átriumos belső udvara szép növényekkel beültetett, igazán hangulatos. A ház takarítását, karbantartását a közös költségből fizetik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 32 nm-es, első tulajdonostól eladó lakás, 5 nm-es teraszával az épület 1. emeletén található. A szép, újszerű állapotú, jól felszerelt, gépesített ingatlan a nagy ablak felületeknek köszönhetően világos. Az ingatlan amerikai konyhás kialakítású. A kádas fürdőszobában található a wc és a mosógép. A lakás szúnyoghálóval van felszerelve, illetve légkondicionáló beépítésére is van lehetőség. A biztonságos környék ellenére a házban biztonsági kamera van, illetve a lakáshoz egy nyolc ponton záródó bejárati ajtó tartozik.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 32,5 nm
Lakás: 30 nm Terasz: 5 nm
- amerikai konyhás szoba: 22 nm
- előszoba: 4 nm
- fürdő, wc: 4 nm
- terasz: 5 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a melegvíz ellátást házközponti gázkazán biztosítja, melyhez egyéni mérőórák tartoznak, így minden fogyasztás alapján fizetendő. A rezsi nagyon kedvező a ház jó szigetelésének köszönhetően. A lakáson belül állítható a kívánt hőmérséklet termosztát segítségével.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 12-15 ezer Ft, amely magába foglal minden házzal kapcsolatos üzemeltetési költséget (közös költség, szemétdíj, csatornahasználati díj, melegvíz, hidegvíz, fűtés hőenergia). 

PARKOLÁS:
Parkolni a ház előtt, ingyenesen lehetséges. Igény esetén teremgarázs hely bérelhető a ház alatt.

Az ingatlan tehermentes, első tulajdonosától eladó. Nagyon jó befektetés.

Ára: 21,99 MFt

Ingatlanközvetítők kérem, ne keressenek!