-prokee- Creative Commons License 2016.10.16 0 0 35152

Csak vázlatosan:

"Mannol-t beütve a keresőbe az első három oldalon 1(!) német oldal kivételével kizárólag magyar oldalak kerülnek feltüntetésre"
Persze, mert a Google rád szabott találatokat jelenít meg, figyelembe veszi az érdeklődési körödön kívül a földrajzi helyzetedet, a nyelvi beállításokat, az előzményeket és még számtalan más szempontot.

Próbáld ki ezt:
Dán
Holland
Belga
Spanyol
Litván

vagy valami extrémebbet:
Marokkó

 

Sőt:

Szovjetunió

"Az oldalukon magyarázatként szerepel az árral kapcsolatban a közvetlen értékesítés. Prokee viszont említette a hazai importőrt (akit az értékesítő hálózatukban kihagynak a videó szerint)."

A hazai importőr egy olyan cég, amelynek a tulajdonosai nem közvetlenül magánszemélyek, hanem eredetileg hét, már nyolc másik cég, többek között mi. Épp ezért valójában nincs importőr, a kamiont felpakolják olajjal Klaipédában, és a mi udvarunkban pakolják le. Még vámolni sem kell, hiszen EU-n belülről jön.

 

"Prokee ebben az esetben nem lehet megrendelő, mert sérül a független vizsgálat elve, mint ahogyan egy konkurens olajcég ilyen irányú tesztjét sem kezelném fenntartás nélkül ! "
Ez részben igaz, de egy komolyan vehető, független labor nem ad ki a kezéből olyan eredményt, amit bárki befolyásol. Ráadásul mi eleve vaktesztet szeretnénk, hogy a vizsgálatot végzőt se befolyásolja egy márkanév. Nem is volna ezzel gond, egy ilyen teszt jól ellenőrizhetően, függetlenül elvégezhető volna, de egyelőre nem találtunk erre vállalkozó labort.

Előzmény: márne (35147)