Ha a méréseket nézed, akkor azért lehetnek olyan magasak a mért értékek (nem én mértem egyébként),
mert hosszú ideje ment már a gép, így simán felmehetett a víz hőmérséklete a forráspont közelébe. Másrészt
PID-del mértek, az meg nincs hitelesítve, a kijelzett hőmérséklet csak nagyjából pontos.
Egyébként meg szerintem inkább az érdekes, hogy amikor 0,7-0,8 barnál kinyit a szelep, akkor még csak 80 fok felett
vagyunk valamivel. Ezért kell még vagy 5 percet várni a csapolásig, addig még melegszik. És ezután jön, amit Katoczi
ír, hogy a fejben minden borul.
Ennek ellenére ma csak kitűnő kávékat ittunk, a Brando Zöld (ez a neve, nem zöld egyébként, inkább olaszos pörkölölésű)
olyan marcipános, mandulás ízeket hozott, amit eddig még nem sikerült kihozni belőle.