Törölt nick Creative Commons License 2016.10.11 -4 4 14587

Abban egyetértek veled, hogy erőltetni semmit sem lehet, annak rossz a vége.... Az írásod végén lévő példa szerintem nem helytálló, ugyanis a férfiak heterók, de MI nők biszexuálisnak vagyunk megteremtve (más kérdés, hogy ki meri elfogadni ezt önmagában, és ki nem), így egy férfitől ilyet kérni nem ugyanaz, mint amiről a topik szól.

 

Számomra ez az egész nem megcsalás, és nem is gondolnám azt, hogy monogámok vagyunk... mondom gondolom én :-)

Elfogadom a Te álláspontodat hiszen attól, hogy sokfélék vagyunk szebb a világ. Csak azt nem értem akkor miért "vagy itt"? Bocsánat, tényleg nem sértegetni akarlak csak kíváncsi vagyok, de én sem járok a politikai fórumokba pl., mert nagyon nem érdekel a téma. Tudom, egyik barátod.....de ha van egy határozott álláspontod, akkor miért nem azt képviseled előtte?

 

Mégegyszer hangsúlyozom... az ténlyeg nem normális, ha valaki rábeszélni akarja a párját erőszakkal, ez teljesen igaz. De én nem gondolnám, hogy az itt hozzászólók többsége annyira erőszakos lenne a párjával, pedig már egy ideje napi része az életemnek a topik olvasása...néha belekotyogása. Egy normális, felnőtt ember megérti, ha az ő fantáziája kiveri a biztosítékot a párjánál, nem fogja éveken keresztül ezzel nyaggatni...zsarolás? Az ilyen házasság, ahol ez felmerül már rég halott....

Előzmény: Opionelellael (14583)