repcsepista Creative Commons License 2016.10.10 0 0 1302

JEWusa VilágSzinháza -Czirkusza kusza? - Óh te mesebeli Africa... nem kell oda sok cula...
                                    2ND PRESIDENTIAL DEBATE TE BUTA...
                1.: Had tegyem fe a 66 Könyve a BbLiásokknak 2 bakos krdst: MI AZ AMIBEN MINDEN SION -LEÁNYA EGYET ÉRT...VAGYIS VITÁN FELÜL S KIVÜLI: HOGY ELEVE MIND HALLELUA... KIK A SIONT ÉPITIK MOSTANIS TAN IS, MÁS TAN MASE ...AZAZ AKI MÁST GONDOL VAGY HIRDETNE AZ ÁTKOZOTT LEGYEN! - LEGYEN? HOPP EGY LÉGY ... NA AZ EGYCSEGGÜ AKINEK CSEGGE ELTRAKARÁ A NAPOT... AZ ÚRAKÚRA MEG KIRÁLYOKKIRÁLYA... AZAZ PONTOSAN AMI MA IS... UNITED KINGDOM!!! Én GGu! - nak hivom aki a BbLiába János 8:44. ami egy megsemmsitó... igen igen a lelket is, valami ollan GYILKOS TEST - LÉLEK GYILKOSA GÉPEZET...ami mindig volt s lesss...NA NINCS JELEN!!! - amit nem akarok most ciffrázni...(eccetleg ha át mertek jönnia Mi is ufók vagyunk! - én !? -ezt tettem volna de valaki tutta...) de a kérdés: ugy hogy mind kivétel nélkül U.K. -kés/allatt...csitt csatt padalat... mameg most nézzük...
              2.: U.K. - nos vegyük hogy amit János 8:44. -az KEZDŐDIK A NAGY KÁR-RAL!!! - magyarul!-KÁR = KIRÁLY!? -na a MagyarÉdesAnyanyelvezetünkben minden benne...fantasztikus hogy 1848-körül, aztán később... A MAGYARÉDESANYANYELVÜNK NÉKTEK (NÉKÜNK KÜNK, ANNAK MENJ NEKI) AZ EGYETLEN VÉDÓBÁSTYÁNK - VÉGVÁRUNK S MENEDÉK KÜNK KÜNK...NA EMLÉKÜNKET IS KIIRTANI KAKARNÁ NÁ NÁ NÁ... NE BÁNTSD A MAGYART... MIÉRT, MERT OLLAN FITYRE LÁBAN SEM LENDITEM, HOGY AZT BÁNTSAM AKI NEM BÁNT ENGEM...AHA.. MI VAGY KI VAGY TE...Mellesleg...amilye na milye... lehet akárkinek az csak a hangja meg szava... na nekünk Isten szava -nekik János 8:44. Sava kénköves tavak vak vak vak... aha... TE ÉGI FÉNY... NA RÖGTÖN AZ A MI TURUL TULRULL TURBÉKOLO MADARUNK SZÁ SZÁ MADÁRRR...
              3.: Csak annit akartam volna...hogy TOTA MA IS... NA A HABIRUSOK AZOK U.K. S FARKA...ROPPANT ÉRDEKES KESS? - MERT AZ IZRELER LENNE!? IGEN! Na még mindig tota U.K. DOMINÁCZION ON ON ON...VILÁG HEGEMÓNICA HEJ ICCA ICCA ICCA...aminek a fejére (SÁRKANKIGYÓ) lett taposva mikor America Marica... nem vagyok én senkinek az a adósa - anyósa... NA A CSATATEREKEN TÖNKRE ZUZTA A NAGY SÁRKÁN -KIGYÓT...NA KIK A MÉRGES KIGYÓ FÁKZATOK??? - DE A GYŐZELEM (MIKOR TÖNKRE ZUZZÁK AZ VILÁGUR -ARMYT... NA OTT LETT HALÁLOS SEBET KAPOTT A FEJE..VAGYIS FEJE... ZELLERT KAPOTT...IGEN IGEN CÓCERINT III. - GEORGA TOTA BOZZO LETT...???) ESTÉN, MÁR EGYÜTT ÜNNEPELNEK A FICKÓK??? - S AZÓTA IS SISSS...
         Had foltassam innennn.. ha megengeditek... előre is a Jóisten áldjon...mi is egy s mást... mert ha nekem megvan mindenem? -ne egye fene...legyen meg mindenkinek ke több... kaszakő...
...buuu...